Σταθάκης για το «προβληματικό» πόθεν έσχες: Υπομονή και θα λάμψει η αλήθεια

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI
«Κάντε λίγες ημέρες υπομονή. Θα συνεδριάσει η Επιτροπή και θα λάμψει η αλήθεια», δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, όταν ρωτήθηκε αν είναι αυτός ο υπουργός με το «προβληματικό» πόθεν έσχες. Δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών  τον «φωτογραφίζουν» ως τον υπουργό της κυβέρνησης ο οποίος φέρεται να μην δήλωνε επί τριετία στο «πόθεν έσχες» ποσόν ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ, κάτι που συμπεριέλαβε φέτος με συμπληρωματική δήλωση.
Ο ίδιος αρκέστηκε να σχολιάσει ότι μέχρι να ολοκληρωθεί η προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία ελέγχου από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής για τα «πόθεν έσχες» δεν μπορεί να ειπωθεί απολύτως τίποτα και από κανέναν.
«Δεν μπορώ να κάνω καμία δήλωση, δεν επιτρέπεται από το νόμο, κάντε λίγες ημέρες υπομονή και σε λίγες μέρες θα λάμψει η αλήθεια», είπε σε δημοσιογράφους στη Βουλή και πρόσθεσε:«Πρέπει να ολοκληρωθεί η διαδικασία του έλεγχου του πόθεν έσχες και να βγει το πόρισμα της επιτροπής της Βουλής προκειμένου να τοποθετηθεί οποιοσδήποτε για το θέμα. Θα γίνει ό,τι προβλέπει ο νόμος».
Οσο για την αιφνιδιαστική επίσκεψή του σήμερα Τετάρτη στο Μέγαρο Μαξίμου που πυροδότησε σενάρια παραίτησής του, ο υπουργός είπε ότι αφορούσε στά θέματα  της τρέχουσας διαπραγμάτευσης με τους εκπροσώπους των θεσμών.
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here