Σταμάτης Σπανουδάκης: Ενώ κοιμόταν, διαρρήκτες «σήκωσαν» κοσμήματα και μετρητά

Διαρρήκτες έκλεψαν από το σπίτι του μουσικοσυνθέτη Σταμάτη Σπανουδάκη στο Κορωπί αντιικείμενα αξίας 200.000 ευρώ, ενώ ο ίδιος και η σύζυγός του κοιμούνταν.
Οταν το ζευγάρι ξύπνησε, είδε το σπίτι αναστατωμένο και αντελήφθη ότι στη διάρκεια της νύχτας είχε διαπραχθεί κλοπή. Ελειπαν η κασετίνα με κοσμήματα και κειμήλια, καθώς και μετρητά.  Τα κοσμήματα ήταν ασφαλισμένα.

Όπως είπε ο κ. Σπανουδάκης στους αστυνομικούς εκείνο το βράδυ βρισκόταν για αρκετές ώρες στο στούντιο ηχογράφηση που διατηρεί μέσα στο σπίτι του και πήγε για ύπνο πολύ αργά. Δεν είχε παρατηρήσει πάντως τίποτα ύπνο μέχρι να πέσει για ύπνο.

Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι οι διαρρήκτες πήδηξαν πάνω από φράχτη του κήπου και μπήκαν στο σπίτι από τη μπαλκονόπορτα του πρώτου ορόφου χρησιμοποιώντας σκάλα.

Από εκεί βρέθηκαν στην κρεβατοκάμαρα άρπαξαν τα πολύτιμα αντικείμενα και τα μετρητά και αποχώρησαν σαν κύριοι.

Το γεγονός ότι το ζευγάρι δεν ξύπνησε ενδεχομένως να το προφύλαξε από επικίνδυνη τροπή καθώς  η διάρρηξη θα γινόταν ληστεία με άγνωστη κατάληξη.
Ο μουσικοσυνθέτης είχε ξαναπέσει θύμα κλοπής στο ίδιο σπιτι πριν από τέσσερα χρόνια και έκτοτε ασφάλισε τα υπάρχοντά του.
Η αστυνομία εξετάζει τώρα αν τα δύο περιστατικά συνδέονται και βάζει στο μικρόσκοπιό της όλα τα άτομα που εργάστηκαν για λογαριασμό του ζευγαριού στο σπίτι και τα οποία  γνώριζαν τα κατατόπια,χωρίς αυτό να αποκλείει πάντως άλλους ενόχους, αφού ο συνθέτης δεχόταν στο σπίτι του μεγάλο αριθμο επισκεπτών.
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here