Στάλιν, Πούτιν, Λένιν οι δημοφιλέστεροι στη Ρωσία

Σύμφωνα με το RUSSIA TODAY σε πρόσφατη δημοσκοπική έρευνα του Levada Center o Στάλιν παραμένει ο δημοφιλέστερος στη ρωσική κοινή γνώμη με 38%! Το εντυπωσιακό είναι ότι το δείγμα προέρχεται από 137 διαφορετικές περιοχές της ρωσικής επικράτειας και το ερωτηματολόγιο ήταν ελεύθερο και δεν πρότεινε κανένα πρόσωπο για επιλογή!

Ακολουθούν ο νυν πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν, που έχει ανέβει η δημοφιλία του, στη δεύτερη θέση μαζί με τον μεγάλο ποιητή Αλέξανδρο Πούσκιν με 34%!

Ο Βλάντιμιρ Λένιν είναι στην τρίτη θέση με 32% και τέταρτος ακολουθεί ο Μεγάλος Πέτρος με 29%! Δημοφιλείς και οι Γιούρι Γκαγκάριν, Μιχαήλ Λομονόσοφ και Ντμίτρι Μεντελέεφ. Τελευταίος στις προτιμήσεις των Ρώσων ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ.

Οπωςυποστηρίζει η Κίνηση Ελληνορωσικής Φιλίας 2016, η δημοσκόπηση καταδεικνύει ότι οι λαοί θέλουν αντιπροσωπευτικούς ηγέτες της ψυχοσύνθεσής τους. Ο ρωσικός λαός είναι λαός ισχυρός, αγωνιστικός και παραγωγικός και γι’ αυτό αγαπάει τους ηγέτες του που υπήρξαν θεληματικοί, δυνατοί, άφοβοι, και έφτιαξαν κρατικές δομές ασφάλειας και σταθερότητας. Επίσης, τιμάει τους λογοτέχνες και επιστήμονες που υπηρέτησαν το σύνολο και συνεισέφεραν στον ρωσικό πολιτισμό.

Οι Ρώσοι δεν έχουν σε εκτίμηση όσους εξέθεσαν τη χώρα σε κινδύνους και άφησαν το ρωσικό καράβι ακυβέρνητο.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here