Στάη και Ακρίτα για αντικειμενική δημοσιογραφία και ερωτύλα βλεμματα

Η Ελενα Ακρίτα σχολίασε τη φωτογραφία της Ελλης Στάη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη θεωρώντας ανάρμοστο το ύφος της δημοσιογράφου, η Στάη θεώρησε ότι απάντησε με μια ειρωνική απάντηση και φωτογραφία δική της μετά της συζύγου του πρωθυπουργού (της Μαρέβα) και η Ακρίτα επανήλθε και επ΄αυτού.

Κατά σειρά η «κοντρίτσα»:

Η πρώτη ανάρτηση

 

Το αιχμηρό σχόλιο της Ακρίτα και η απάντηση της Έλλης Στάη με μια φωτογραφία

«Έλλη Στάη Κυριάκος Μητσοτάκης. Έρωτας χωρίς ανταπόκριση αν κρίνουμε από το ύφος του; Μετά απ’ αυτό πώς θα του πάρει συνέντευξη;»

(Επειδή κάποιοι σχολίασαν την ανάρτησή της αναφερομένη στην ηλικια της δημοσιογράφου και στους γάμους της με εφοπλιστές, η Ακρίτα προσέθεσε το εξης)

«Επειδή τωρα διάβασα κάποια σχόλια σε αυτή την ανάρτηση: δεν ενδιαφέρει ούτε η προσωπική της ζωή, ούτε η εμφάνιση της. Αυτό που ενδιαφέρει είναι ότι οι δημοσιογράφοι δεν χαριεντιζόμαστε κατ’ αυτόν – ή κατ’ ουδένα – τρόπο με τους πολιτικούς. Είναι αντιδεοντολογικό to say the least»

Η Ελλη Στάη θεώρησε ότι το βασικό πρόβλημα ήταν το ερωτύλο βλέμμα της προς τον Κούλη. Οπότε έκανε μια αθωωτική -κατά τη γνώμη της- ανάρτηση όπου απαθανατίζεται η ίδια με την Μαρέβα στην Πάτμο σαν καλά φιλαράκια σε διακοπές και όπου αναφέρει -ας πούμε χαριτωμένα- το εξής:

«Εγώ προτιμώ την Μαρέβα»

Οπότε η Ακρίτα επανήλθε, γράφοντας:

«Αδέσμευτη δημοσιογραφία: με Κυριάκο στη δεξίωση, με Μαρέβα διακοπές. Περιμένουμε με ενδιαφέρον τις αντικειμενικές συνεντεύξεις που θα δώσει το πρωθυπουργικό ζεύγος στην αγαπητή συνάδελφο».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here