Στα Σεπόλια ο Μητσοτάκης, με θέμα την ασφάλεια

Στα Σεπόλια περιόδευσε την Τρίτη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος συνομίλησε με κατοίκους και επιχειρηματίες στη περιοχή, με στόχο να προβάλει το αγαπητό του θέμα, της ασφάλειας.  

Σε δηλώσεις που ακολούθησαν, μετά το πέρας των συνομιλιών που είχε με τους πολίτες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέφερε, για μία ακόμη φορά, το ζήτημα ασφάλειας στις γειτονιές της Αθήνας, συνδέοντας το θέμα με την οικονομική ανάπτυξη των περιοχών και των επιχειρήσεων.

Επιπλέον, υπογράμμισε τη δέσμευσή του να μειώσει άμεσα τον ΕΝΦΙΑ κατά 30%, μετά τις εκλογές και σε περίπτωση νίκης της Νέας Δημοκρατίας, ενώ μιλώντας με ιδιοκτήτη ψητοπωλείου, επεσήμανε τη πρόθεση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση στο 13%.

«Εδώ, στα Σεπόλια, στο κέντρο της Αθήνας, συνυπάρχει δυστυχώς η φυσική ανασφάλεια με την οικονομική ανασφάλεια. Μια όμορφη παραδοσιακή συνοικία των Αθηνών οδηγείται στη φτώχεια και την εγκατάλειψη. Το μήνυμα το οποίο άκουσα και σήμερα, εδώ, απ’ τις γειτονιές της Αθήνας είναι ένα: Δεν αντέχουμε άλλο. Την επόμενη ημέρα, η Νέα Δημοκρατία θα εξασφαλίσει ασφάλεια στις γειτονιές της Αθήνας και ανάπτυξη μέσα από τη μείωση των φόρων που θα ξαναδώσει ανάσα στη μικρή και τη μεσαία επιχειρηματικότητα. Και, εδώ, στα Σεπόλια, αξίζουμε καλύτερα και μπορούμε καλύτερα», δήλωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τέλος, επισκέφθηκε και τη σιδηροδρομική διάβαση στη συμβολή Σεπολίων και Κωνσταντινουπόλεως και ενημερώθηκε για την επικινδυνότητα του σημείου, όπου γίνονται πολλά ατυχήματα.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here