Στ. Θεοδωράκης: Κάποιοι σαμποτάρουν μεθοδικά την ηλεκτρονική ψηφοφορία

«Κάποιοι μεθοδικά σαμποτάρουν την ηλεκτρονική ψηφοφορία, έχουν μάθει να εμπιστεύονται μόνο τους κομματικούς μηχανισμούς», δήλωσε από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται ο επικεφαλής του Ποταμιού και υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς Σταύρος Θεοδωράκης.

Μάλιστα απευθύνεται προσωπικά στην Φώφη Γεννηματά ζητώντας της να τολμήσει και να δεχτεί το εν λόγω αίτημα.

Αναλυτικά η δήλωση του Στ. Θεοδωράκη:

«Είμαι στις Βρυξέλλες για συναντήσεις και μια ομιλία. Πριν από λίγο, εδώ στην είσοδο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, μια ομάδα νέων επιστημόνων με ρώτησε αν θα μπορεί να ψηφίσει για τον αρχηγό του νέου προοδευτικού Κινήματος. Ακούστε, γιατί δε θέλω να υποκρίνομαι. Κάποιοι μεθοδικά σαμποτάρουν την ηλεκτρονική ψηφοφορία. Έχουν μάθει να εμπιστεύονται μόνο τους κομματικούς μηχανισμούς.

Εγώ όμως θα επιμείνω και καλώ τους άλλους υποψήφιους να είναι ξεκάθαροι. Όχι «ναι μεν, αλλά». Η τεχνολογία το επιτρέπει. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ιδιαίτερα απευθύνομαι στην κυρία Γεννηματά. Θα πρέπει να αποφασίσει: θα τολμήσει ή θα κάνει πίσω; Το νέο προοδευτικό Κίνημα για να είναι μεγάλο, για να είναι δυνατό, θα πρέπει να το ψηφίσουν εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες. Οι φίλοι μας. Ό,τι άλλο θα είναι λάθος».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here