Στ. Παππάς: Σημαντική η ευθύνη-Οι Θεσσαλονικείς δικαιούνται καλές δημόσιες συγκοινωνίες

Οι πολίτες της Θεσσαλονίκης έχουν δικαίωμα να απολαμβάνουν καλές δημόσιες συγκοινωνίες», δήλωσε ο Στ. Παππάς, μετά την ανάληψη των καθηκόντων ως προέδρου του ΟΑΣΘ.

Απαντώντας ουσιαστικά στη σφοδρή κριτική και τις αντιδράσεις που ακολούθησαν την ανακοίνωση του ονόματός του, διαμήνυσε ότι «η ανάθεση αυτού του καθήκοντος σε εμένα είναι σημαντική ευθύνη και πρέπει να στεφθεί με επιτυχία».

Σε δήλωσή του στην Εφημερίδα των Συντακτών, ο ίδιος κατέστησε σαφές ότι «θα πρέπει να σηματοδοτήσουμε τη μάχη που θα δοθεί και η οποία έχει καθαρά κοινωνικά και πολιτικά χαρακτηριστικά».

«Πρόκειται για μια μάχη που πρέπει να διεξάγουμε με επιτυχία. Είναι ένα στοίχημα που πρέπει η Αριστερά να κερδίσει ως υπόδειγμα συνολικής οργάνωσης της κοινωνίας, αφού έχει ως διακύβευμα τα κοινά αγαθά» έσπευσε να προσθέσει, αναφερόμενος στις δημόσιες συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης.

Σημειώνεται ότι η τοποθέτηση του Στέλιου Παππά, πατέρα του Νίκου Παππά, στην προεδρία του ΟΑΣΘ προκάλεσε την έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης, με τη Ν.Δ. να κάνει λόγο για «καθεστώς οικογενειοκρατίας».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here