Στ. Παππάς: 300 νέα λεωφορεία στον ΟΑΣΘ το πρώτο τρίμηνο του 2019

«Οι στόχοι για την νέα περίοδο είναι εκκαθάριση – εξυγίανση – εκσυγχρονισμός» επισήμανε ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Στέλιος Παππάς και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Κ. Μητσοτάκη για τις αναφορές του στον οργανισμό.

«Ήδη ο κ. Σπίρτζης έχει εξαγγείλει και προχωράει στην προμήθεια 300  λεωφορείων με σύγχρονη τεχνολογία» σημείωσε ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2019. Όπως είπε ο Στ. Παππάς, πρόκειται για λεωφορεία αρθρωτά, ηλεκτροκίνητα αλλά και με αέριο.

Όσον αφορά τις δηλώσεις Κ. Μητσοτάκη για τον ΟΑΣΘ, ανέφερε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ «ανακάλυψε κηφήνες σε αυτούς που έχουν εξοικονομήσει υπέρ του δημοσίου δεκάδες εκατ. ευρώ. Πρόκειται για τουλάχιστον 45 εκατ. για το 12μηνο που πέρασε και πάνω από 80 εκατ. ετησίως για την περίοδο 2010 – 2014».

Προχωρώντας σε έναν παραλληλισμό του τότε ΟΑΣΘ με τον σημερινό, ο Στ. Παππάς σημείωσε ότι προηγούμενη διοίκηση έπαιρνε το μήνα 41.000 ευρώ και η σημερινή 8.000. «Τα 245 λεωφορεία, ασυντήρητα μάλιστα, τα έχουμε ήδη κάνει 440. Προφανώς ο κ. Μητσοτάκης δεν χρησιμοποιεί λεωφορείο αλλά λέει ό,τι του λένε αυτοί που έχουν έννομο συμφέρον να μην τελειώσει η εκκαθάριση» υπογράμμισε.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here