Σπουδαία κίνηση από τη Βέροια, τιμά τον αδικοχαμένο Στέλιο Μαρκούση

Σε μία κίνηση ανθρωπιάς και μεγαλείου προχώρησε η ΠΑΕ Βέροια ανακοινώνοντας ότι θα δώσει το όνομα του αδικοχαμένου Στέλιου Μαρκούση σε ανάλογο χώρο στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας, αλλά και πως θα στηρίξει δια βίου την οικογένεια του.

Ο Μαρκούσης, στα 18 του χρόνια έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, καθώς υπέστη ανακοπή καρδιάς κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Τετάρτης (2/9) και οι γιατροί δεν κατόρθωσαν να τον επαναφέρουν. Ο αδικοχαμένος Μαρκούσης αγωνιζόταν στην Κ20 της Βέροιας αλλά το τελευταίο διάστημα έκανε προπονήσεις με την πρώτη ομάδα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια:

«Η Βέροια θρηνεί έναν φύλακα – άγγελο. Το ελληνικό ποδόσφαιρο θρηνεί ένα σπάνιο ταλέντο και έναν σπάνιο χαρακτήρα. Ο Στέλιος Μαρκούσης, στα 18 του χρόνια άφησε την θέση που άξια και με αγώνα κατέκτησε στη Βέροια για να πάρει μια άλλη θέση στην ομάδα των αγγέλων, στους οποίους θεωρούμε βέβαιο ότι κατετάγη.

Με οδύνη ανείπωτη αποδεχόμαστε στην οικογένεια της Βέροιας ότι άλλα άνθρωποι βούλονται, κι άλλα ο Θεός κελεύει.

Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να στηρίξουμε δια βίου την οικογένεια που έβγαλε ένα τέτοιο ταλέντο και τόσο σπάνιο χαρακτήρα και για να παραμείνει το όνομά του με μηνυματικό τρόπο στις μνήμες όλων, η ΠΑΕ Βέροια θα δώσει το όνομα του Στέλιου σε ανάλογο χώρο στις αθλητικές της εγκαταστάσεις.

Καλό ταξίδι αγαπημένε Στέλιο και όταν και πάλι σε συναντήσουμε, είμαστε βέβαιοι ότι θα είσαι φύλακας – άγγελος και για μας.

Y.Γ.: Η εταιρεία KARIPIDIS BROS, η οποία έχει την τιμή να στηρίζει και την ΠΑΕ Βέροια, είχε προγραμματίσει να εισέλθει από φέτος στη ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και είχε προγραμματίσει λειτουργία σχετικού περιπτέρου στο κέντρο της ΔΕΘ. Σε ένδειξη βαθύτατου πένθους, η εταιρεία ματαιώνει τα εγκαίνια του περιπτέρου της και τα αναβάλλει για την επόμενη χρονιά».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here