Ισθμια: 56χρονος αυτοκτόνησε επειδή κινδύνευε να χάσει το σπίτι του

Πενήντα εξάχρονος πατέρας ενός παιδιού αυτοκτόνησε στα Ισθμια καθώς κινδύνευε να χάσει το σπίτι του.

Τον άνδρα βρήκαν κρεμασμένο την Παρασκευή 8 Μαρτίου οι αστυνομικές αρχές.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος Loutraki365.gr, πρόκειται για 56χρονο, συνταξιούχο υπάλληλο της Διώρυγας, ο οποίος αφήνει πίσω του το παιδί και την αδελφή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την προηγούμενη ημέρα ο 56χρονος είχε παραλάβει έγγραφο από δικηγόρο με βάση το οποίο κινδύνευε σοβαρά να χάσει την ιδιοκτησία του σπιτιού του.

Το γεγονός αυτό φαίνεται ότι τον στεναχώρησε βαθύτατα, κάτι που μοιράστηκε με κοντινούς του ανθρώπους το προηγούμενο βράδυ. Κανείς όμως δεν περίμενε ότι θα έφτανε στο απονενοημένο διάβημα και η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία σε όλη την περιοχή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 56χρονος άφησε σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση του. Ανάμεσα στα όσα ανέφερε ζητούσε συγγνώμη γιατί δεν κατάφερε να κρατήσει το σπίτι της οικογένειας.

Οι φίλοι, γνωστοί και συγγενείς καθώς και ολόκληρη η κοινωνία των Ισθμίων είναι συγκλονισμένοι από την είδηση. Σημειώνεται ότι πολλοί διερχόμενοι οδηγοί είδαν την εικόνα του 56χρονου αυτόχειρα, καθώς το σημείο στο οποίο έβαλε τέλος στη ζωή του ήταν ορατό από τον δρόμο στο οποίο βρίσκεται το σπίτι.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here