«Σφήνα» Σαββίδη στη χορηγία Μαρινάκη και ΟΠΑΠ για τη Super League

Ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να μην αφήσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον ΟΠΑΠ να «παίξουν» μόνοι τους όσον αφορά τη χορηγία της Super League. Η εταιρεία Dimera Media συμφερόντων του προέδρου του ΠΑΟΚ κατέθεσε πρόταση για την χορηγία της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Μέχρι σήμερα η Λίγκα είχε δεχτεί δύο προτάσεις, από τον ΟΠΑΠ και την Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η προσφορά του ΟΠΑΠ περιελάμβανε δύο προτάσεις: Η πρώτη προβλέπει χορηγία τεσσάρων ετών αντί 1,275 εκατομμύρια ευρώ τον πρώτο και 2 εκατομμύρια ευρώ τον δεύτερο χρόνο, με τον ΟΠΑΠ να έχει το αποκλειστικό δικαίωμα ανανέωσης για ακόμα δύο χρόνια με 2,5 εκατομμύρια ευρώ για τον τρίτο χρόνο και 3 εκατομμύρια ευρώ τον τέταρτο. Συνολικά δηλαδή η πρόταση του ΟΠΑΠ μπορεί να φτάσει τα 8,775 εκατομμύρια ευρώ. Η δεύτερη είναι για κλειστό τετραετές συμβόλαιο που φτάνει τα 7,275 εκατομμύρια ευρώ.

Η πρόταση της εταιρείας Alter Ego αφορά χορηγία δύο ετών με 2 εκατομμύρια ευρώ τον πρώτο χρόνο και 2,5 εκατομμύρια ευρώ τον δεύτερο. Συνολικά φτάνει τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ.

Τώρα ήρθε η πρόταση της Dimera Media που είναι κατά 500.000 ευρώ καλύτερη από εκείνη της Alter Ego. Οι εξελίξεις αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον…

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here