Σπείρα Ελλήνων λήστευε αλλοδαπούς εργάτες γης

Με ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί από τον ανακριτή Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου για ληστεία κατά συναυτουργία, συνελήφθη ένα από τα μέλη σπείρας Ελλήνων που είχαν διαπράξει τουλάχιστον δυο ληστείες σε βάρος αλλοδαπών εργατών γης στην Αιτωλοακαρνανία.

Ο δράστης με άλλους τέσσερις συνεργούς του είχαν πλησιάσει με αυτοκίνητο έναν αλλοδαπό εργάτη που κινούνταν πεζός στο Νεοχώρι στις 17 Μαρτίου, τον είχαν χτυπήσει με γροθιές και του είχαν αρπάξει 300 ευρώ και το κινητό του. Την ίδια ημέρα, αποπειράθηκαν να επιβιβάσουν με τη βία στο εσωτερικό του αυτοκινήτου τους άλλον έναν αλλοδαπό εργάτη γης που κινούνταν πεζός στην Κατοχή, αλλά κατάφερε να τους ξεφύγει. Όμως, τον πρόλαβαν, τον ακινητοποίησαν και τον γρονθοκόπησαν, αρπάζοντας 23 ευρώ και το κινητό του.

Η ταυτότητα ενός εκ των ληστών αποκαλύφθηκε από την προανάκριση που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Μεσολογγίου και συνελήφθη με επιχείρηση με την συμμετοχή της Ο.Π.Κ.Ε., της Διμοιρίας Υποστήριξης Αιτωλίας και του τμήματος Αιτωλικού. Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στον ανακριτή Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου για να απολογηθεί.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here