Σε τεχνητό κώμα ο θρυλικός αρσιβαρίστας Σουλεϊμάνογλου

Σε τεχνητό κώμα βρίσκεται στο νοσοκομείο «Bakırköy Sadi Konuk» της Τουρκίας ο θρυλικός αρσιβαρίστας, Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Υποφέρει από ηπατική ανεπάρκεια και η υγεία του επιδεινώθηκε τα τελευταία 24ωρα. Πριν από μια βδομάδα είχε πάρει εξιτήριο αλλά αναγκάστηκε να επιστρέψει στο νοσοκομείο.

Ο γιατρός που είναι επικεφαλής για τη θεραπεία τους Σουλεϊμάνογλου, Μεμέτ Εμίν Γκιουνές, ανέφερε: «Παρακολουθούμε τον Ναΐμ. Κατά καιρούς είχε κάνει θεραπείες. Τον μεταφέραμε στη μονάδα εντατικής θεραπείας, καθώς διαγνώστηκε με χρόνια ηπατική ανεπάρκεια. Έχουν επικοινωνήσει μαζί μας και ενημερωθεί, ο Πρόεδρος, ο πρωθυπουργός και ο υπουργός αθλητισμού. Σήμερα το πρωί ανέκτησε μερικώς τις αισθήσεις του. Η ασθένειά του είναι χρόνια και αυτό καθιστά τα πάντα δύσκολα. Οι πρέπουσες κινήσεις θα γίνουν όταν βρεθεί κατάλληλος δωρητής».

 

Ο γεννημένος στη Βουλγαρία αρσιβαρίστας, ο «Ηρακλής τσέπης» όπως τον αποκαλούν (μόλις 1.47 το ύψος του), κατέκτησε κατά την διάρκεια της καριέρας του 3 χρυσά ολυμπιακά μετάλλια, 5 χρυσά μετάλλια σε Παγκόσμια πρωταθλήματα με την Τουρκία, 2 χρυσά και ένα αργυρό μετάλλιο εκπροσωπώντας την Βουλγαρία, 2 χρυσά σε Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα και ένα 1 χάλκινο.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here