Σοκ! Bρέθηκε τρίχρονο αγοράκι δεμένο σε καρέκλα σε αποθήκη!

Στη σύλληψη 23χρονης μητέρας τριών παιδιών προχώρησε η αστυνομία με εντολή του εισαγγελέα υπηρεσίας Κορίνθου, καθώς το μεγαλύτερο παιδί της, ένα αγόρι τριών ετών, βρέθηκε από αστυνομικούς δεμένο σε καρέκλα μέσα σε αποθήκη, στον δρόμο Νεμέας – Σκοτεινής!

Η 23χρονη οδηγήθηκε αυθημερόν στον εισαγγελέα υπηρεσίας Κορίνθου, ο οποίος της άσκησε δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και την άφησε ελεύθερη. Η υπόθεση θα οδηγηθεί σε τακτική ανάκριση.

Άγνωστος τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα Νεμέας και κατήγγειλε ότι ακούει να κλαίει ένα μωρό παιδί μέσα σε αποθήκη. Οι αστυνομικοί κατευθύνθηκαν στην αποθήκη, στον δρόμο Νεμέας – Σκοτεινής, την οποία η νεαρή γυναίκα χρησιμοποιούσε για κατοικία! Εκεί βρήκαν το τρίχρονο αγόρι δεμένο σε μια καρέκλα και λερωμένο.

Η μητέρα εντοπίστηκε στο Ναύπλιο μαζί με τα άλλα δύο παιδιά της, ένα 2 ετών κι ένα βρέφος οκτώ μηνών και συνελήφθη, ενώ τα τρία παιδιά με εντολή του εισαγγελέα υπηρεσίας Κορίνθου παραλήφθηκαν από το Χαμόγελο του Παιδιού και οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» στην Αθήνα. Ο πατέρας των παιδιών δεν εντοπίστηκε, καθώς βρίσκεται στο εξωτερικό.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here