Σοκ με τον 7χρονο μαθητή που πήδηξε από ύψος 4 μέτρων και γλίτωσε με κάταγμα στη φτέρνα-Τον κλείδωσαν κατά λάθος στο σχολείο

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI/Σ. ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το ατύχημα με τον 7χρονο μαθητή, που πήδηξε από ύψος 4 μέτρων στην αυλή του σχολείου του, στη Γλυφάδα με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στην φτέρνα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί, δεν αποχώρησε μαζί με τους συμμαθητές του, μετά την λήξη των μαθημάτων. Παρέμεινε στην αίθουσα, η δασκάλα δεν το είδε και έτσι κλειδώθηκε κατά λάθος, μέσα στο σχολείο.

Μόλις κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να βγεί έξω, έβαλε ένα θρανίο για να φτάσει το παράθυρο, και πήδηξε έξω, από ύψος περίπου 4 μέτρων.

Από την μεριά τους οι υπεύθυνοι της Δημοτικής Αρχής και της διεύθυνσης του σχολείου μιλούν για αμέλεια και τονίζουν ότι θα εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα.

Ο πατέρας του μικρού καταλογίζει ευθύνη στη δασκάλα, υποστηρίζοντας ότι ο γιός του φώναξε αλλά δεν τον άκουσε.

«Το παιδί μου έτρεξε και φώναξε αλλά και η πόρτα ήταν κλειδωμένη και κανείς δεν το άκουσε. Πήγε στο παράθυρο που ήταν ανοιχτό και πήδηξε κάτω. Υπολογίζω ότι το ύψος πρέπει να είναι πάνω από τρία μέτρα. Το παιδί πήδηξε και ευτυχώς που δεν χτύπησε στο κεφάλι να έχουμε χειρότερα», είπε.

Aργά το απόγευμα έγινε γνωστό ότι η δασκάλα συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here