Σοκ στον παγκόσμιο αθλητισμό, θετική σε έλεγχο ντόπινγκ η Μαρία Σαράποβα! (video)

Η Μαρία Σαράποβα αποκάλυψε σε συνέντευξη Τύπου ότι βρέθηκε θετική σε έλεγχο ντόπινγκ που υποβλήθηκε κατά τη διάρκεια στο Όπεν της Αυστραλίας, στη Μελβούρνη. Η Ρωσίδα τενίστρια υποστήριξε ότι ενημερώθηκε πριν από λίγες ημέρες από τη Παγκόσμια Ομοσπονδία και ανέλαβε πλήρως την ευθύνη.

Η 29χρονη αθλήτρια έκανε γνωστή την πρόθεσή της, την Κυριακή (6/3), να παραχωρήσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου στο Λος Άντζελες και το μυαλό όλων πήγε στο ενδεχόμενο απόσυρσης της σπουδαίας τενίστριας από την ενεργό δράση.

Όμως, η Μαρία Σαράποβα προκάλεσε σοκ για άλλο λόγο, αφού ανακοίνωσε πως βρέθηκε θετική στην απαγορευμένη ουσία meldonium σε έλεγχο ντόπινγκ κατά τη διάρκεια του Αυστραλιανού Όπεν. Όπως αποκάλυψε λάμβανε τη συγκεκριμένη ουσία από το 2006, ωστόσο από την 1η Ιανουαρίου 2016 μπήκε στις λίστες με τις απαγορευμένες ουσίες της WADA.

«Στις 22 Δεκεμβρίου έλαβα ένα γράμμα από την WADA για τις αλλαγές που θα γίνουν τον νέο χρόνο, και για τις τροποποιήσεις που θα γίνουν στη λίστα. Εγώ δεν κοίταξα τη λίστα. Δεν ξέρω είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμένα. Απλώς έλαβα ένα γράμμα πριν από λίγες ημέρες και πλέον βρίσκομαι σε επικοινωνία με την Παγκόσμια Ομοσπονδία. Ξέρω ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσω τις συνέπειες και δεν θέλω να τελειώσω έτσι την καριέρα μου. Ελπίζω ότι θα έχω την ευκαιρία να παίξω ξανά», τόνισε.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here