Ν. Σμύρνη: Ανδρας πυροβόλησε με αεροβόλο κατά μαθητών φροντιστηρίου

Τέσσερις μαθητές φροντιστηρίου μέσης εκπαίδευσης, τραυμάτισε ο άνδρας που λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα βγήκε σε έξαλλη κατάσταση στο μπαλκόνι του σπιτιού του στη Ν. Σμύρνη και πυροβόλησε εναντίον τους με αεροβόλο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα παιδιά είναι δεκαεξάχρονοι και πήγαιναν στο φροντιστήριο που βρίσκεται κάτω από το διαμέρισμα του άνδρα, επί της οδού  Ελευθερίου Βενιζέλου 108 στη Νέα Σμύρνη.

Τρία από τα παιδιά έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, αλλά αναμένεται να επιστρέψουν στα σπίτια τους τις επόμενες ώρες, ενώ το τέταρτο διαπιστώθηκε εξ αρχής ότι είχε επιπόλαια τραύματα από τα σκάγια του αεροβόλου.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο,  μπήκαν στο διαμέρισμα και κατάφεραν να αφοπλίσουν τον δράστη που βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση για άγνωστο λόγο. Αυτή την ώρα έχει οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης και ερευνάται τί τον ώθησε στην πράξη του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης είναι Συριακής καταγωγής που έχει πολιτογραφηθεί εδώ και λίγα χρόνια.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here