Στοιχεία και σχέδια απαγωγών επιχειρηματιών, στο σπίτι του Μαραθώνα

Στοιχεία για στόχους απαγωγών συγκεκριμένων ατόμων υποστηρίζει ότι βρήκε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία στο οίκημα-κρησφύγετο που ανακάλυψε  στην περιοχή του Μαραθώνα και το οποίο συνδέεται με τον συλληφθέντα Γ. Πετρακάκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον κατάλογο των μελλοντικών θυμάτων απαγωγής που βρέθηκαν μαζί με τα όπλα, συμπεριλαμβάνονται τουλάχιστον 25 ονόματα, κυρίως παιδιών και συγγενών επιχειρηματιών και εφοπλιστών.

Συγκεκριμένα, στο σπίτι-αποθήκη βρέθηκε σημειωματάριο με χειρόγραφες σημειώσεις από τις οποίες προκύπτουν προσωπικά στοιχεία ατόμων που αποτελούσαν μελλοντικούς στόχους απαγωγών, καθώς και αναλυτικές οδηγίες για όλα τα στάδια εκτέλεσης των σχετικών σχεδίων απαγωγής, όπως ο χρόνος του πρώτου τηλεφωνήματος στους συγγενείς, η ηχογράφηση των μηνυμάτων κλπ.

Υπενθυμίζεται ότι η Αντιτρομοκρατική, στο οίκημα είχε επίσης εντοπίσει σάκους με βαρύ οπλισμό, όπως ρουκέτες και καλάσνικοφ, καθώς και πυρομαχικά, τα οποία μετά από βαλιστικές έρευνες προέκυψε ότι δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το κρησφύγετο νοικιάστηκε πριν από περίπου ένα χρόνο, με πλαστά στοιχεία, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις από μέλος της λεγόμενης «συμμορίας ληστών του Διστόμου», στην οποία συμμετείχε και ο προσφάτως συλληφθείς στον Βόλο, Γιώργος Πετρακάκος.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here