Σλούκας: «Αστεία πράγματα, όσα έκανε ο Παναθηναϊκός».

«Αστεία πράγματα» χαρακτήρισε ο Κώστας Σλούκας τον τρόπο με τον οποίο ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση στον μάνατζερ του  και κατόπιν δημοσιοποίησε το θέμα. Μιλώντας στο ραδιόφωνο (ΕΡΑ) ο 25χρονος γκαρντ έβγαλε στην επιφάνεια πάντως ότι υπάρχει κι ένα ζήτημα του δικού του ρόλου μέσα στην ομάδα, καθώς ο ίδιος θέλει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και ανάληψη από μέρους του περισσότερων πρωτοβουλιών.   

«Δεν έχω κρύψει τι θέλω. Αλλά πρέπει να γίνουν κάποιες συζητήσεις για τον ρόλο μου στην ομάδα» τόνισε. «Και το οικονομικό είναι μέσα στις συζητήσεις, αλλά μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Στόχος μου είναι να βελτιώνεται ο ρόλος μου μέσα στο γήπεδο χρόνο με τον χρόνο. Αλλά είμαι επαγγελματίας και θα κοιτάξω και το δικό μου καλό».

Για την πρόταση, ειδικότερα, του Παναθηναϊκού ο διεθνής παίκτης ανέφερε: «Ο  Παναθηναϊκός μόνος του τα έχει βγάλει αυτά και δεν είναι καθόλου καλό. Φαίνεται ότι προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα. Δεν θέλω να σχολιάσω αυτή τη συγκεκριμένη πρόταση. Το να μου κάνει πρόταση και από μόνος του να μιλήσει στα σάϊτ είναι κάτι αστείο. Εγώ θέλω να μιλήσω πρώτα με τον κόουτς Σφαιρόπουλο και μετά με τους Αγγελόπουλους».

Ο Κώστας Σλούκας είναι και αυτός της άποψης πως «ο κορμός του Ολυμπιακού πρέπει να μείνει αναλλοίωτος, ενώ σε ερώτηση για τις σχέσεις του με τους Σπανούλη, Πρίντεζη, Μάντζαρη υπογράμμισε με ειλικρίνεια: «Έχουμε καλές σχέσεις εντός και εκτός γηπέδου. Υπάρχει εκτίμηση και σεβασμός. Αλλά είμαστε επαγγελματίες. Το κλίμα ήταν πολύ καλό στα αποδυτήρια. Αλλά οι συζητήσεις είναι… συζητήσεις. Υπάρχει και ημερομηνία λήξης σε μια καριέρα«.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here