Σκουρλέτης για Καμμένο: Οι δηλώσεις του υπονομεύουν το έργο της κυβέρνησης

Δριμεία κριτική στον κυβερνητικό εταίρο, Πάνο Καμμένο, άσκησε ο Πάνος Σκουρλέτης, τονίζοντας πως οι τοποθετήσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ «αντικειμενικά λειτουργούν υπονομευτικά ως προς το έργο της κυβέρνησης».

Σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών», ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει πως «είναι σαφές πως η κυβέρνηση επιδιώκει να εξαντλήσει την τετραετία διότι αντιλαμβάνεται πως αυτή η τελευταία περίοδος της θηείας της συγκεντρώνει όλες τις προϋποθέσεις για να είναι η πλέον γόνιμη και επωφελής για την οικονομία και την κοινωνία. Κατά συνέπεια, η προσφυγή στις κάλπες τον προσεχή Μάιο θα περιορίσει αυτή τη θετική κατά τα άλλα περίοδο για τη χώρα» και συνεχίζει:

«Υπό αυτή την έννοια, δεν αντιλαμβάνομαι τις τοποθετήσεις του κ. Καμμένου που αντικειμενικά λειτουργούν υπονομευτικά ως προς το έργο της κυβέρνησης στην πιο παραγωγική αυτή περίοδο. Παρόλα αυτά νομίζω πως ακόμη και από την παρούσα Βουλή υπάρχουν οι απαιτούμενοι συσχετισμοί που θα επιτρέψουν στην κυβέρνηση να ολοκληρώσει το έργο της».

«Δεν υποτιμώ βέβαια πως οι συνεχείς δηλώσεις εκ μέρους του κυβερνητικού μας εταίρου μάς αποπροσανατολίζουν και κατασπαταλούν το πολιτικό μας κεφάλαιο», προσθέτει ο κ. Σκουρλέτης.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here