Σκουρλέτης: Προχωράμε με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας, σύμμαχο το λαό και πατριωτική ευθύνη

«Ο κύκλος της συγκυβέρνησης με τους ΑΝΕΛ έκλεισε. Προχωράμε με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας, με σύμμαχο μας τον ελληνικό λαό. Ο δρόμος της Πατριωτικής ευθύνης, της οικονομικής και κοινωνικής ανάταξης είναι μπροστά μας».

Αυτό αναφέρει σε ανάρτηση του στο twitter, ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, σχολιάζοντας τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις μετά την απόσυρση του Π. Καμμένου και των ΑΝΕΛ απο την κυβέρνηση

Νωρίτερα ο κ. Σκουρλέτης είχε δηλώσει οτι η κυβέρνηση έχει εξασφαλισμένη την κοινοβουλευτική πλειοψηφία.

«Ακόμη και μια ενδεχόμενη άρση της εμπιστοσύνης εκ μέρους του κ. Καμμένου στη σημερινή κυβέρνηση, δεν θα δημιουργήσει ανατροπές. Διότι και πάλι φαίνεται ότι εξασφαλίζεται απόλυτη πλειοψηφία εντός του ελληνικού Κοινοβουλίου»: αυτό υπογραμμίζει ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτης, ο οποίος όμως, μέσω της συνέντευξής του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, διαβεβαιώνει ότι οι πολίτες πρέπει να είναι βέβαιοι ότι «αυτή η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε αυτά τα οποία έχει πει και μεγάλες κοινωνικές κατηγορίες θα δουν, πράγματι, αλλαγές στην ίδια τους τη ζωή».

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here