Σκουρλέτης: Εχθρική για την αυτοδιοίκηση η υποψηφιότητα Μπακογιάννη στην Αθήνα

«Η υποψηφιότητα του κ. Μπακογιάννη, σύμφωνα  με αυτά που έχει πει ήδη από τις πρώτες ημέρες, θα έλεγα ότι μάλλον είναι εχθρική ως προς την Αυτοδιοίκηση συνολικά» δήλωσε ο ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.

Ο Π. Σκουρλέτης μιλώντας στο ραδιόφωνο News 247 απέρριψε τις εκτιμήσεις ότι υπάρχει δυστοκία στην επιλογή υποψηφιότητας για τον δήμο Αθηναίων λέγοντας ότι «στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 αρχές του έτους, τον Ιανουάριο, είχαν ανακοινωθεί οι υποψηφιότητες Δούρου-Σακελλαρίδη».

Ερωτηθείς για το κατά πόσο θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Νάσος Ηλιόπουλος, ανέφερε ότι η συγκεκριμένη υποψηφιότητα έχει πολλά θετικά χαρακτηριστικά. «Πρώτα απ’ όλα είναι ένας νέος άνθρωπος με ήδη θετικά δείγματα γραφής απ’ όπου έχει περάσει και δεν αναφέρομαι μόνο σε αυτή τη φάση που έχει τη θέση του υφυπουργού. Αναφέρομαι κυρίως στην πολύ καλή δουλειά που έκανε όταν ήταν επικεφαλής του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας. Μια κρίσιμη υπηρεσία η οποία πραγματικά ξαναζωντάνεψε και έγινε, θα έλεγε κανείς, ο προστάτης των εργαζομένων, αλλά και ο διώκτης όλων αυτών που θέλουν να καταπατούν τα δικαιώματά τους. Από εκεί και πέρα είναι ένας άνθρωπος γεννημένος στην Αθήνα, απ’ όσο γνωρίζω και η οικογένειά του έχει ασχοληθεί παλαιότερα με τα του δήμου της Αθήνας, ένα παιδί της διπλανής πόρτας, άξιο, που μπορεί να προσφέρει πολλά».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here