Σκουρλέτης: Αυθεντικός εκφραστής μεγαλοκαναλαρχών και διαπλοκής η ΝΔ

 

Σφοδρή επίθεση στη ΝΔ την οποία κατηγόρησε  ότι  μέσω της κυρίας Βούλτεψη «επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά τον ρόλο της ως ο αυθεντικός εκφραστής των συμφερόντων των μεγαλοκαναλαρχών και της διαπλοκής», εξαπέλυσε ο Π. Σκουρλέτης, εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στη διακομματική.

Σε δήλωσή της νωρίτερα, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Σ. Βούλτεψη (απαντώντας σε δηλώσεις του Π. Σκουρλέτη μετά την ολοκλήρωσης της διακομματικής), είχε αναφέρει πως «το ψέμα και η διαστροφή της πραγματικότητας, αποτελούν πλέον δευτέρα φύση για τον ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του.

Η κ. Βούλτεψη κατηγόρησε τον κ. Σκουρλέτη ότι παρέβη τη δεοντολογία, όταν σε δηλώσεις του για την παραχώρηση δωρεάν χρόνου από τους ιδιωτικούς ραδιοσταθμούς για προβολή των κομμάτων, άφησε να εννοηθεί ότι διαφώνησε η ΝΔ.

 

Κάτι τέτοιο προφανώς δεν μπορούσε να έχει συμβεί, αφού ο δωρεάν χρόνος για την προβολή των μηνυμάτων των κομμάτων προβλέπεται από τον νόμο.Η αλήθεια είναι πως καταβλήθηκε προσπάθεια, να εγγραφεί μεν το ποσό των 6 εκ. ευρώ, που κατά πάγια πρακτική προβλέπεται για όλα τα άλλα (συνεντεύξεις αρχηγών, συνεντεύξεις Τύπου κλπ) πλην των τηλεοπτικών μηνυμάτων (σποτ), αλλά συγχρόνως και να… κρυφτεί!

Αυτό που εμείς ζητήσαμε είναι να εγγραφεί η ανάλυση των ποσών που μας αναλογούν, ώστε να αποφευχθούν προβλήματα ερμηνείας. Ο κ. Σκουρλέτης αντί να λασπολογεί, ας μας πει γιατί δέχθηκε να μπει μεν το ποσό, αλλά συγχρόνως προσπάθησε και να το κρύψει, αποφεύγοντας την ανάλυσή του.

Διαφορετικά, θα ζητούσε να απαλειφθεί εντελώς! Είναι εύκολο να κηρύσσει κανείς τον πόλεμο στη «διαπλοκή» στα λόγια. Τώρα ήλθε η ώρα να κριθούμε όλοι και για τα λόγια και για τις πράξεις μας», κατέληξε η κ. Βούλτεψη.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here