Σκοτώθηκε πεζός ντιλιβεράς – Ήταν 24χρονος

Τη ζωή του έχασε 24χρονος ντελιβεράς σήμερα το μεσημέρι, στη λεωφόρο Μεσογείων.

Ο άτυχος μεταφορέας που σύμφωνα με πληροφορίες εργαζόταν σε καφετέρια της οδού Αγία Τριάδας στην Αγία Παρασκευή, επιχείρησε περίπου στις 12 το μεσημέρι να διασχίσει πεζός τη Μεσογείων στο ύψος της οδού Αγίας Τριάδας (μεταξύ ΕΡΤ και Σταυρού) για να μεταφέρει παραγγελία σε κοντινό σημείο. Τη στιγμή εκείνη χτυπήθηκε από αυτοκίνητο. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το σώμα του νέου εκφενδονίστηκε και κατέληξε σε αλλο αυτοκίνητο. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Εν τω μεταξύ μοτοπορεία πραγματοποίησαν σήμερα οι ταχυδιανομείς ζητώντας από τον κόσμο να μην παραγγείλει τίποτα τηλεφωνικά ή online. Η μοτοποορεία έγινε προς το υπουργείο Εργασίας και είχε αφετηρία το Πεδίο του Άρεως

Οι εργαζόμενοι ζητούν να παρέχεται το μέσο μεταφοράς από την εταιρεία που τους απασχολεί, καθώς και τα απαραίτητα μέσα ατομικής προστασίας, καθώς και ένσημα για βαρυ και ανθυγιεινό επάγγελμα. Επίσης ζητούν ο εργοδότης να υποχρεούται και να συντηρεί το μέσο μεταφοράς και να διαθέτει ενημερωμένο βιβλίο συντήρησης.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here