Σκότωσε την αδελφή του – Το μνημόνιο άφησε ακάλυπτους τους ψυχασθενείς και τους συγγενείς τους

Μεγάλη έξαρση παρουσιάζουν τα τελευταία χρόνια τα εγκλήματα που διαπράττονται απο ψυχασθενείς, γεγονός που οι ειδικοί αποδίδουν στο ότι η μέριμνα για αυτούς (νοσηλεία, παρακολούθηση) έχει ατονήσει για οικονομικούς λόγους.

Το σημερινο περιστατικό δεν φαίνεται να συνδέεται με οικονομικα ζητήματα, αλλά ειναι το εβδομο αιματηρό συμβάν  για φέτος με δράστη ταραγμενο άτομο και τα προηγουμενα έξι αφορουσαν όλα σε φτωχές οικογένειες -και μιλάμε μόνον για το 2018.

Το σημερινο γεγονός στο Άργος  θίγει μια άλλη λεπτή πτυχή του ζητήματος, καθώς οι γονείς του δράστη ηταν γιατροί και προφανώς θεωρούσαν ότι μπορούν να ελέγξουν τον ασθενή. Ομως δεν ήταν ψυχίατροι.

Σήμερα συγκεκριμένα στις 02:40 το μεσημερι  ένας 26χρονος  με ταραγμένο ψυχισμό πυροβόλησε εξ επαφής και σκότωσε την 11χρονη ετεροθαλή αδελφή του, έβαλε φωτιά στο διαμέρισμά τους κρατώντας όμηρο την μητέρα του και εν συνεχεία αυτοπυροβολήθηκε.
Ο νεαρός ήταν  γιος της  γιατρού απο προηγουμενο γάμο. Η γιατρος  ξαναπαντρεύτηκε με συνάδελφό της και απέκτησαν  ένα κοριτσάκι ηλικίας 11 ετών.

Ο δράστης άρχισε συμφωνα με πληροφορίες να διαπληκτίζεται με το κοριτσάκι και μετά εβαλε φωτιά στη μεζονέτα της πολυκατοικιας όπου ήταν η κατοικια της οικογένειας, ενώ η μητέρα του (μέσα από το σπιτι) καλουσε σε βοήθεια Εν συνεχεία ο νεαρός πήγε στο δώμα και  φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε.

Δεν ξέρουμε που βρήκε ο δράστης την κυνηγετική  καραμπινα

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here