Σκότωσε από ζήλια τη γυναίκα του, ερωτεύθηκε τη δικηγόρο, τη σκότωσε κι αυτήν και αυτοκτόνησε

Ένας Ισπανός 51 ετών ο οποιος πριν απο 15 χρονια ειχε σκοτώσει με καραμπινα τη γυναικα του από ζήλια, σκότωσε χτες και την δεύτερη γυναικα που αγαπησε, την 48χρονη δικηγορο του, η οποία είχε αναλάβει και την υπεράσπισή του στην πρώτη δικη.

Συγκεκριμένα, το 2003 ο Ξαβιέ Κάλβο πυροβολησε 11 φορές τη γυναίκα του σε ένα χωράφι, επειδή μιλουσε ως τα χαράματα στο κινητο και πιστευε ότι τον απατουσε. Ομως η γυναικα του ήταν υποψήφια δημοτικη σύμβουλος και προφανώς τηλεφωνιόταν με πολλους για προεκλογικά ζητήματα. Η άτυχη γυναικα ήταν 29 ετών όταν δολοφονήθηκε, μόλις 3 μέρες πριν απο τη διεξαγωγή των δημοτικών εκλογών στις οποιες ήταν υποψήφια άφησε τρία αγόρια ορφανά.

Τοτε το θύμα ειχε τηλεφωνήσει στη μητέρα του και της έλεγε ότι ο ανδρας της την απειλεί και τον φοβάται, ομως εκεινος απείλησε και την πεθερά του. Μετά το έγκλημα ο άνδρας παραδόθηκε.

Την υπεράσπισή του τότε 35χρονου ο άνδρός  είχε αναλάβει η δικηγόρος Ρεβέκα Κανσέρ, που δεν ξέρουμε αν ήταν ήδη παντρεμενη. Παιδί απέκτησε λίγο αργότερα και σήμερα το άτυχο αγόρι της ειναι 14 ετών. Οταν ανελαβε την υπεράσπιση του Κάλβο η δικηγόρος ήταν 32 ετών. Ο Κάλβο καταδικάστηκε σε 18ετή φυλακιση και πέρσι αποφυλακίστηκε με περιοριστικους όρους. Η εντυπωση του περιβάλλοντος των δύο, δηλαδή και του δράστη και του θύματος, ήταν πως  όταν ο Κάλβο βγήκε απο τη φυλακή, συνήψε ερωτικο δεσμό με την δικηγορο του. Αγνωστο τι ακριβως συνέβη χτες (πιθανόν η δικηγορος ήθελε πλέον να χωρίσουν), και έτσι όταν  όταν συναντήθηκαν στο σπιτι του δράστη, την μαχαιρωσε μέχρι θανάτου. Ο ίδιος πήγε εν συνεχεια σε μια κοντινη γέφυρα και έπεσε στο κενό και σκοτώθηκε

Ο άνδρας της δικηγόρου ανησύχησε που δεν απαντούσε η γυναίκα του στο κινητό και που δεν είχε γυρίσει σπίτι. Αρχισαν έρευνες και το πτωμα της βρέθηκε τις πρωινές ωρες σήμερα.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here