Σκοτώνοντας για ένα μερεμέτι

«Μου έδωσε μια σφαλιάρα,  εξοργίστηκα  και τη χτύπησα με σφυρί», είπε ο 30χρονος ψυκτικός που σκότωσε την 63χρονη πελάτισσά του στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Εν συνεχεία έφυγε για άλλα ραντεβού που είχε, είτε επειδή ήθελε να εξασφαλίσει άλλοθι, είτε επειδή είναι ψυχικά ασταθής.

Δεν ξέρουμε κατά πόσον είναι  ψυχικά υγιής ο δράστης και κατά το παρελθόν δεν είχε ζητήματα με τις αρχές, όμως το γεγονός ότι για ασήμαντη αφορμή  χτύπησε με  σφυρί με μένος μια 63χρονη ίσως να υποδηλώνει ότι «κάτι δεν πάει καλά» με τον ψυχισμό του. Η 63χρονη χήρα, που πρόσφατα πούλησε μια ξενοδοχειακή μονάδα στη Σαντορίνη, επέμεινε λίγο παραπάνω από το συνηθισμένο για κάποιες επισκευές στο κλιματιστικό, επειδή προ δεκαετίας είχε χάσει το σύζυγό της από τη νόσο των λεγεωναρίων. Όμως δεν ξέρουμε αν έφτασε στο σημείο να δώσει σφαλιάρα στον τεχνικό, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται.  Εκείνος είπε μάλιστα ότι ο καβγάς έγινε επειδή η πελάτισσα απαιτούσε πράγματα που δεν γίνονται, ότι συγκεκριμένα ήθελε αντικατάσταση εξαρτημάτων και ανταλλακτικά και ότι αυτό προϋπόθετε να κλειστεί νέο ραντεβού.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here