Σκάνδαλο Novartis: Παραπομπή Λοβέρδου στην Ολομέλεια τη Βουλής για άρση ασυλίας, αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας

Την παραπομπή του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Ανδρέου Λοβέρδου στην Ολομέλεια προκειμένου να αρθεί η βουλευτική του ασυλία αποφάσισε ομόφωνα η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής με φόντο το φερόμενο αδίκημα της δωροδοκίας για το σκάνδαλο Novartis.

Πρόκειται για κίνηση που συγκρούεται με την πολιτική επιλογή της κυβέρνησης να παρουσιάσει το σκάνδαλο ως σκευωρία της κυβέρνησης και να ζητά την παραπομπή του πρώην υπουργού Δ. Πααγγελόπουλο, ως ηθκιύ αυτουργού σε κατάχηση εξουσίας των εισαγγελέων διαφθοράς!

Η συζήτηση για την άρση της ασυλίας του Αν. Λοβέρδου αναμένεται να προγραμματιστεί κατά την ερχόμενη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής. Σε κάθε περίπτωση, όλες οι πληροφορίες συνηγορούν στο γεγονός ότι θα προγραμματιστεί το γρηγορότερο δυνατόν.

«Θα συντρίψω το ρασπουτινικόπαραδικαστικό κύκλωμα»

Κατά τη σύντομη τοποθέτησή του στην Επιτροπή, ο εμπλεκόμενος στο σκάνδαλο υπουργός ζήτησε εκ νέου την άρση της ασυλίας του, όπως είχε πράξει και στο πρόσφατο παρελθόν όταν η αρμόδια εισαγγελία τον είχε καλέσει να καταθέσει με την ιδιότητα του υπόπτου. «Ζητώ την άρση της ασυλίας μου γιατί δεν ανέχομαι μύγα στο σπαθί μου και θα συντρίψω το ρασπουτινικόπαραδικαστικό κύκλωμα με τα μέσα που διαθέτει κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα» είπε στη συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας και επέμεινε να δρομολογηθούν οι σχετικές διαδικασίες αμέσως.

Τόνισε δε ότι έχει καταθέσει μήνυση «στους επίορκους εισαγγελείς και τον ηθικό αυτουργό, φωτογραφίζοντας τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, χωρίς όμως να αναφέρει λέξη για τον φυσικό αυτουργό.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here