Τι απαντά η κυβέρνηση στα σποτάκια του ΣΚΑΙ για τις τηλεοπτικές άδειες

Στην αντεπίθεση πέρασε η κυβέρνηση και απαντά στον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΙ Γ. Αλαφούζο, που συνεχίζει την τηλεοπτική του εκστρατεία, με σποτάκια μέσα από το κανάλι του, κατά του  διαγωνισμού χορήγησης τηλεοπτικών αδειών.

Οπως τόνιζαν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου, όλα ακόμη και η ανάδοχος εταιρία Singular Logic που ανέλαβε μετά από διαγωνισμό την πληροφοριακή υποστήριξη του διαγωνισμού, φαίνεται ότι τον ενοχλούν.

Και καταλήγουν τονίζοντας ότι το μόνο εμπόδιο που υπάρχει ανάμεσα στο ΣΚΑΙ και την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας μετά από χρόνια ιδιότυπης νομιμοφάνειας στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο είναι η διάθεση του ιδιοκτήτη να πληρώσει.

Ολόκληρο το σημείωμα των κυβερνητικών κύκλων

Ο ΣΚΑΙ συνεχίζει να θορυβεί για το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Στην αρχή διέδιδε ότι είναι στοχοποιημένος και ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να απορρίψει την υποψηφιότητα του στη φάση της προεπιλογής.

Αφού αυτό δεν έγινε άρχισε να χαλάει τον κόσμο λέγοντας  ότι δεν υπάρχει ηλεκτρονικό σύστημα και ότι ο διαγωνισμός είναι στον αέρα.

Τώρα διαμαρτύρεται επειδή το ηλεκτρονικό σύστημα το ανέλαβε τυπικά και με το νόμο γνωστή εταιρία που αναλαμβάνει το έργο δημοσιοποίησης των αποτελεσμάτων στις εθνικές εκλογές εδώ και δεκαετίες. Ίσως για τη διεύθυνση του ΣΚΑΙ και τα αποτελέσματα των εκλογών δεν ήταν αξιόπιστα…

Το μόνο εμπόδιο που υπάρχει ανάμεσα στο ΣΚΑΙ και την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας μετά από χρόνια ιδιότυπης νομιμοφάνειας στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο είναι η διάθεση του ιδιοκτήτη να πληρώσει.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here