Συνάντηση εθιμοτυπικού χαρακτήρα Θάνου-Κωνσταντοπούλου

ΦΩΤΟ: IN TIME

Συνάντηση εθιμοτυπικού χαρακτήρα, διάρκειας περίπου μιας ώρας, είχε σήμερα Σάββατο η πρωθυπουργός κ. Βασιλική Θάνου- Χριστοφίλου με την Πρόεδρο της Βουλής κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατόπιν αιτήματος της τελευταίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Γραφείο της κ.Θάνου, κατά την συνάντηση, η Πρόεδρος της Βουλής, αφού συνεχάρη την πρωθυπουργό για την ανάληψη των καθηκόντων της την ενημέρωσε για τις δραστηριότητες της Βουλής κατά το προσεχές διάστημα και ιδιαιτέρως για την προγραμματισμένη για την προσεχή εβδομάδα  σύγκληση της «Βουλής των Εφήβων».

Η πρωθυπουργός ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόσκληση της Προέδρου της Βουλής και εδήλωσε ότι εάν και οι λοιπές υποχρεώσεις της το επιτρέψουν, θα παραστεί στην εναρκτήρια συνεδρίαση της Βουλής των Εφήβων.

Μετα την ολοκλήρωση της συνάντησης  η Ζωή Κωνσταντοπούλου ρωτήθηκε σχετικά με τις κινήσεις της το επόμενο διάστημα.

«Θα ενημερωθείτε καταλλήλως και εν ευθέτω χρόνω και πριν λήξει η προεκλογική περίοδος», ανέφερε, ενώ όσον αφορά το τι συζήτησε με την κυρία Θάνου η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε ότι ενημέρωσε την πρωθυπουργό ότι η Βουλή θα συνδράμει όπου χρειαστεί και όπου προβλέπει το Σύνταγμα και ο Κανονισμός της Βουλής την προεκλογική περίοδο.
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here