Σήμερα η κηδεία του 19χρονου που τον μαχαίρωσαν «δι’ ασήμαντον αφορμή»

Οι γονείς  του άτυχου νεαρού  που βρήκε τραγικό θάνατο από μια μαχαιριά στην κοιλιά κηδεύουν το μοναχοπαίδι τους σήμερα στο Καματερό.

Ο Θωμάς Χελιώτης, μόλις 19 ετών, ετοιμαζόταν να υπηρετήσει τη θητεία του και παράλληλα εργαζόταν ως «ντιλιβεράς» σε ψητοπωλείο του Αμαρουσίου. Στις 05:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, ενώ βρισκόταν με το κορίτσι του στην πλατεία Ηρώων, στο μαρούσι, διαπληκτίσθηκε με τρεις γνωστούς του και ένας από αυτούς τον μαχαίρωσε στην κοιλιά. Αναζητείται η παρέα των τριών και φυσικά ο δράστης. Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα είχε οικονομικές διαφορές για ασήμαντο ποσό με τους δράστες ή το πρόβλημα ήταν διαφορές άλλου προσώπου με αυτους, και ο Θωμάς  πιθανόν είχε προθυμοποιηθεί να παίξει το ρόλο μεοολαβητή για την επίλυσή τους.

Η 17χρονη συνοδός του αρχικά είπε στους αστυνομικούς (πιθανόν από φόβο)  ότι οι δράστες ήταν τρεις, ότι φορούσαν κουκούλες και ότι  αποπειράθηκαν να τους ληστέψουν. «Ο Θωμάς αντιστάθηκε και τον μαχαίρωσαν», φέρεται να είχε πει. Στην πορεία της έρευνας, ωστόσο, η κατάθεσή της αποδείχθηκε ότι δεν είχαν έτσι τα πράγματα. Από την εξέταση και των υπολοίπων μαρτύρων, προκύπτει ότι δράστες και θύμα γνωρίζονταν και ότι λίγο πριν από το φόνο είχε προηγηθεί επεισόδιο μεταξύ τους λιγα μέτρα πιο πέρα. Ο περιπτεράς τους είπε να σταματήσουν και οι διαπληκτιζόμενοι απομακρύνθηκαν λίγο, συνεχίζοντας το διαπληκτισμό στην πλατεία Ηρώων.

Φίλοι του άτυχου αγοριού  άφησαν λίγα λουλούδια, κουτάκια μπύρας και ρετσίνας αλλά και τσιγάρα στο σημείο το φόνου….

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here