Σήμερα ενημερώνει ο Τσίπρας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το Μακεδονικό- Αύριο τους πολιτικούς αρχηγούς

 

Δεκτός από τον Προκόπη Παυλόπουλο απόψε στις 18:30 θα γίνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας  προκειμένου να τον ενημερώσει για το Μακεδονικό, ενώ αύριο Σάββατο θα συναντηθεί με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Παράλληλα, στις 3 σήμερα το μεσημέρι ο ο Αλ.Τσίπρας συγκαλεί μίνι υπουργικό συμβούλιο με τη συμμετοχή του συνόλου της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εξωτερικών για να συζητηθούν τα αποτελέσματα των επαφών στο Νταβός.

 

Αύριο ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τους πολιτικούς αρχηγούς. Συγκεκριμένα στις 10:30 το πρωί ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, στις 12:30 με την πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, στις 13:30 τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα και στις 13:30 τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη.

Είδε κατά μόνας τον Καμμένο 

Νωρίς το πρωί ο πρωθυπουργός συνάντησε κατ’ ιδίαν τον Πάνο Καμμένο, προκειμένου να τον ενημερώσει για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο Σκοπιανό και τα επόμενα βήματα στο ονοματολογικό, στον απόηχο του Νταβός. Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα ποια ήταν η στάση του προέδρου των ΑΝΕΛ για το αν θα προχωρήσει κάποια λύση στο θέμα των Σκοπίων και κατά πόσο οι ΑΝΕΛ θα στηρίξουν ενδεχόμενη πρόταση του πρωθυπουργού στην οποία συμπεριλαμβάνεται, ακόμα και σε σύνθετη ονομασία, ο όρος «Μακεδονία».

Ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε, επίσης, με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here