Σίλβα: «Καταστροφικό το Grexit για το ελληνικό ποδόσφαιρο, έχω την ελπίδα πως δεν θα συμβεί»

Καταστροφικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο χαρακτήρισε ο Μάρκο Σίλβα το ενδεχόμενο Grexit, τονίζοντας πως σημασία έχουν οι επιπτώσεις που θα υπάρξουν στο ποδόσφαιρο της χώρας και όχι τι θα συμβεί με τον ίδιο, ή τους άλλους προπονητές της Super League.

«Έχω την ελπίδα πως δεν θα συμβεί» τόνισε, αρχικά, ο προπονητής του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το παιχνίδι τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο. «Σημασία έχει το μέλλον των ομάδων και της Εθνικής ομάδας. Κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ άσχημο να συμβεί, θα έλεγα καταστροφικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο δεν έχει σημασία το τι θα γίνει με εμένα ή με άλλους προπονητές» πρόσθεσε.

Σχετικά με τον αγώνα, υποστήριξε: «Δεν υπάρχει κάποια αμφιβολία για το τελικό σκορ. Ήμασταν καλύτερη ομάδα. Ο Ηρακλής έγινε ανταγωνιστικός σε κάποιες φάσεις. Εμείς κερδίσαμε γιατί είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες. Είμαστε πρωταθλητές και έπρεπε να το αποδείξουμε αυτό. Θέλαμε τη νίκη και το καταφέραμε.

Δεν είμαι σε θέση να έχω άποψη για το δεύτερο γκολ (σ.σ. σε ερώτηση για τη διαιτησία). Είναι μία φάση που έγινε μακριά μου και δεν έχω δει καν ριπλέι. Σε ό,τι αφορά το πρώτο γκολ είναι στη δικαιοδοσία του διαιτητή. Η γνώμη μου είναι πως δεν είναι κόκκινη κάρτα».

Ο Σίλβα σε ερώτηση που δέχτηκε για τον Βέλλιο, που φέρεται να είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, είπε: «Είναι ένας παίκτης που βοήθησε πολύ τον Ηρακλή, καθώς έχει πετύχει σπουδαία γκολ. Δεν συνηθίζω όμως να σχολιάζω άλλους παίκτες. Είμαι εδώ για να σχολιάσω παίκτες που ανήκουν στη δική μου ομάδα».

Και για τα 101 γκολ του Ολυμπιακού, δήλωσε: «Είναι σημαντικό πως ξεπεράσαμε τα 100 γκολ. Πολύ σημαντικό για την ομάδα. Πολύ σημαντικό είναι πως δεχτήκαμε και πολύ λίγα γκολ. Είμαστε ομάδα που προκαλεί το γκολ και παίζουμε με συμπαγή άμυνα. Έχουμε ποιότητα και όλα αυτά τα στοιχεία το αποδεικνύουν».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here