Συγγνώμη Δ. Γιαννακόπουλου στον Σπανούλη

    Καθυστερημένα, αλλά ας είναι… Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατάλαβε το λάθος του, κάλεσε στο τηλέφωνο στον Βασίλη Σπανούλη και του ζήτησε συγγνώμη για όσα θλιβερά διαδραματίστηκαν στο περιθώριο του ντέρμπι των «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ. Ποτέ, άλλωστε, δεν είναι αργά…
Επειδή, ο αρχηγός του Ολυμπιακού είχε κλειστό το τηλέφωνο, ο κ Γιαννακόπουλος άφησε ηχητικό μήνυμα στον τηλεφωνητή: «Συγχώρα με, για τα όσα σου είπα». Αργότερα, ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού γνωστοποίησε το περιεχόμενο της  επικοινωνίας, αναγνωρίζοντας τα λάθη του. Η δήλωσή του:
   «Θεωρώ προσωπικό μου χρέος και αδήριτη ανάγκη- σεβόμενος τόσο τον ελληνικό αθλητισμό εν γένει και τους φιλάθλους του, όσο και την ιστορία της οικογένειάς μου κι εμού του ιδίου- να δηλώσω δημοσίως πως όσα συνέβησαν το Σάββατο (2/5/2015) στο ΟΑΚΑ δεν με εκφράζουν ως άνθρωπο. Το ίδιο ακριβώς επεσήμανα και στον Βασίλη Σπανούλη κατά την επικοινωνία που είχαμε την επομένη του αγώνα. Το ελληνικό μπάσκετ αποτελεί διαφήμιση για τη χώρα μας παγκοσμίως και δεν θα πρέπει μεμονωμένες στιγμές να αποπροσανατολίζουν φιλάθλους, αθλητές και παράγοντες. Κι εγώ είμαι ο πρώτος που το αναγνωρίζω».
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here