Συγκεντρώσεις στην Αθήνα κατά των νέων μνημονιακών μέτρων

(φωτογραφία αρχείου από EUROKINISSI)

Συγκεντρώσεις στην Αθήνα πραγματοποιούν σήμερα Τετάρτη, ημέρα ψήφισης του δεύτερου πακέτου των προαπαιτούμενων μέτρων,  πολιτικές οργανώσεις, συνδικάτα και σωματεία.

Η ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιήσει «παλλαϊκή συγκέντρωση στα Προπύλαια και πορεία στη Βουλή», στις 19:30, ζητώντας «να μην περάσει και να ανατραπεί το νέο βάρβαρο μνημόνιο», «την αναγνώριση και διαγραφή του χρέους», «την ανατροπή όλων των μνημονιακών πολιτικών και την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών» καθώς και την «προάσπιση της λαϊκής κυριαρχίας, ανεξαρτησίας και δημοκρατίας».

 ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΠΟΕΔΗΝ, ΠΕΝΕΝ και διοικητικοί υπάλληλοι ΑΕΙ καλούν επίσης στη διαδήλωση.

Το ΜΕΤΑ με σύνθημα  «Όχι σε παλιά και νέα μνημόνια, συνεχίζουμε τον αγώνα μέχρι τη νίκη – Όλοι στα συλλαλητήρια στις 22 Ιούλη» καλεί όλους τους εργαζόμενους και τον ελληνικό λαό, χωρίς κανέναν δισταγμό, να βγει στους δρόμους και να συμμετάσχει στα συλλαλητήρια και τις διαμαρτυρίες που οργανώνονται σ’ όλη τη χώρα για να μην περάσουν τα μέτρα, αλλά και αν περάσουν σήμερα να μην νομιμοποιηθούν στη συνείδησή τους και να τα ακυρώσουν στην πράξη.

Την ίδια ώρα (7:30 μ.μ.), στην Ομόνοια, διοργανώνεται το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, ενώ με σύνθημα «Κάτω το νέο μνημόνιο κυβέρνησης-ΕΕ», οι δυνάμεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλούν σε συγκέντρωση στις 7:30 το απόγευμα στα Προπύλαια.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here