Σφοδρή επίθεση βουλευτή ΝΔ κατά Πελώνη για αναρτήσεις της κατά υπουργών

Η δήλωση της Αριστοτελίας Πελώνη ότι δεν μπορεί να εγκαλείται από τους τυμβωρύχους του μέσων κοινωνικής δικτύωσης για τις απόψεις, επί το πλείστον απαξιωτικές, που εξέφραζε ως δημοσιογράφος για υπουργούς και βουλευτές της ΝΔ, κάθε άλλο παρά έριξε την ένταση στην κοινοβουλευτική ομάδα και το κόμμα.

Μάλιστα, ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Κατσανιώτης, εξέφρασε την άποψή του δημόσια σε αντίθεση με άλλους βουλευτές που περιορίστηκαν πίσω από κλειστές πόρτες και διαδρόμους.

Με ανάρτησή του στο twitter εξέφρασε την έκπληξή του που η Αριστοτελία Πελώνη δεν έχει ζητήσει τουλάχιστον συγγνώμη. Όπως έγραψε:

«Διαβάζοντας δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου σε σχέση με τον σάλο που προκάλεσαν παλαιότερες απόψεις της (χλευασμός σε πατρίδα, Ορθοδοξία, παράταξη, πρώην πρωθυπουργούς,κλπ) και μάλιστα με σχολιασμό πολλές φορές χυδαίο, εκπλήσσομαι που δεν έχει ζητήσει τουλάχιστον συγγνώμη.»

Η επιλογή της λέξης «τουλάχιστον», μαρτυρά πως ο βουλευτής της ΝΔ θα ήθελε κάποια κίνηση μετανοίας δραστική. Ίσως και την παραίτησή της; Ο κ. Κατσανιώτης γνωρίζει.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here