Σφοδρή επίθεση και από Ρήγα σε Στουρνάρα: Δεν λειτουργεί ως θεματοφύλακας της ελληνικής οικονομίας

Σφοδρή επίθεση κατά του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γ. Στουρνάρα, εξαπολύουν το ένα μετά το άλλο, τα κυβερνητικά στελέχη. 

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός το πρωί, από την Ιθάκη, μίλησε για υπουργούς που γίνονται τραπεζίτες και τραπεζίτες που έγιναν υπουργοί, σε μιά παράλληλη αναφορά του σε Στουρνάρα και Παπαδήμο, τα χρόνια της μνημονιακής κρίσης.

Επίθεση εξαπέλυσε και ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρβωσης Ν. Παππάς, λέγοντας ότι «ο κεντρικός τραπεζίτης πρέπει να λειτουργεί με βάση το “job description” και όχι με το άγχος δικαίωσης της πολιτικής του η οποία κρίθηκε αποτυχημένη. Η οικονομική πολιτική χαράσσεται από την κυβέρνηση».

Τη σκυτάλη πήρε και ο Γ.Γ του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Ρήγας ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ο κ. Στουρνάρας δεν λειτουργεί ως θεματοφύλακας της ελληνικής οικονομίας. Προσπαθεί να υπερασπίσει τις λάθος επιλογές του ως υπουργός οικονομικών. Ενδιαφέρεται για την προσωπική του δικαίωση».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ εργάζεται για τη διαμόρφωση μιας μεγάλης κοινωνικής συσπείρωσης που δε θα επιτρέψει την παλινόρθωση του πολιτικού και οικονομικού συστήματος της διαπλοκής και της διαφθοράς Κόμμα και κυβέρνηση υπηρετούμε συλλογικά την οικονομική- κοινωνική ανασυγκρότηση της χώρας», συμπλήρωσε.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here