Σεξισμό και λάσπη κατά Νοτοπούλου καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ

Σκληρή ανακοίνωση με αποδέκτη και τη ΝΔ εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή «τις σεξιστικές επιθέσεις εναντίον της υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης Κ. Νοτοπούλου».

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «οι τελευταίες σεξιστικές, ανθρωποφαγικές επιθέσεις εναντίον της νέας υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης και οι χυδαίοι χαρακτηρισμοί που κυκλοφορούν στα κοινωνικά δίκτυα και σε νεοφασιστικές ιστοσελίδες πρέπει να βρουν την αντίθεση όλου του πολιτικού κόσμου». Αυτό, όπως τονίζει, «γιατί οι επιθέσεις αυτές εκχυδαΐζουν συνολικά την πολιτική αντιπαράθεση και το δημόσιο διάλογο, συντηρούν και αναπαράγουν σεξιστικά στερεότυπα και πατριαρχικές αντιλήψεις».

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει επίσης ότι «αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης και η ΝΔ δεν παίρνουν αποστάσεις από αυτή την αθλιότητα». «Φαίνεται ότι το κόμμα του Κ. Μητσοτάκη έχει μεταλλαχτεί τόσο πολύ σε ένα ακροδεξιό μόρφωμα που μπορούμε να υποθέσουμε ότι, αν δεν ενορχηστρώνει την εκστρατεία λάσπης, σίγουρα αισθάνεται άνετα με αυτήν», σχολιάζει.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here