Σεξ αντί για νοίκι: Τι αποκάλυψε η κρυφή κάμερα του BBC (βίντεο)

Διαστάσεις φαίνεται να λαμβάνει στην Αγγλία το φαινόμενο «σεξ αντί για νοίκι». Ιδιοκτήτες σπιτιών προσφέρουν σε ενοικιαστές τα διαμερίσματά τους ζητώντας σε αντάλλαγμα αντί για χρήματα την τακτική ερωτική επαφή. Η κρυφή κάμερα του BBC κατέγραψε δύο εξ αυτών.

Σημειώνεται πως συνήθως τα θύματα είναι νεαρά και ευάλωτα άτομα, για παράδειγμα φοιτητές που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να νοικιάσουν κάποιο διαμέρισμα, ενώ οι ανήθικες προτάσεις γίνονται κυρίως από άνδρες, ακόμη και μέσω αγγελιών. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις όπου οι ιδιοκτήτες είναι γυναίκες και αναζητούν νεαρούς άνδρες.

Στο ρεπορτάζ του BBC, οι άνδρες, και οι δύο από το Μπρίστολ, στη νοτιοδυτική Αγγλία, πρότειναν στη δημοσιογράφο, που εμφανίστηκε ως ενδιαφερόμενη για το διαμέρισμα, να καλύψουν το νοίκι και τους λογαριασμούς ακόμη και προσωπικά της έξοδα, αν αυτή αποδεχόταν να κοιμάται μαζί τους μια φορά την εβδομάδα.

Ο ένας από τους ιδιοκτήτες, με το όνομα Μάικ, ακούγεται να λέει στη δημοσιογράφο πως θα μπορούσε να της προσφέρει ένα ξεχωριστό δωμάτιο, με «όλα τα προβλεπόμενα», αρκεί να δεχτεί να κάνει σεξ μαζί του, χωρίς δεσμεύσεις. Στο βίντεο, που προβλήθηκε στο BBC, ο άνδρας για να την πείσει της λέει πως «το δωμάτιο, το ενοίκιο, όλοι οι λογαριασμοί, όλα θα είναι πληρωμένα. Και θα σου δίνω και ένα ποσό κάθε εβδομάδα, ώστε να μην έχεις ανάγκη. Θα έχεις φροντίδα. Το αντάλλαγμα θα είναι να κοιμάσαι μαζί μου μια φορά την εβδομάδα».

Μετά την αποκάλυψη, ο Μάικ δήλωσε πως «προσποιήθηκε τον ιδιοκτήτη» και έβαλε την αγγελία γιατί ήθελε να γράψει ένα μυθιστόρημα που απαιτούσε έρευνα για την εκμετάλλευση των γυναικών στη Βρετανία.

Ο δεύτερος ιδιοκτήτης, με το όνομα Τομ, πρότεινε στη δημοσιογράφο να της προσφέρει ένα διαμέρισμα, χωρίς ενοίκιο, με φυσικό αέριο, ηλεκτρικό και wifi. Η δημοσιογράφος τον ρώτησε ποιο θα είναι το αντάλλαγμα και αν θα πρέπει να κάνει σεξ μαζί του. «Νιώθω αμηχανία… Κάνε ό,τι θέλεις. Αν θέλεις να κάνεις σεξ μαζί, κάνε. Πάρε το χρόνο σου, μια ή δύο εβδομάδες. Αλλά στο τέλος “ναι”, [το σεξ απαιτείται]». Ο Τομ αρνήθηκε να δώσει απαντήσεις όταν του αποκάλυψαν πως η ανήθικη πρότασή του έχει καταγραφεί στο πλαίσιο ρεπορτάζ.

Η έρευνα έφερε στο φως και αρκετές αγγελίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για «σεξ αντί για νοίκι». Άνδρας προσέφερε δίκλινο δωμάτιο «με αντάλλαγμα εσάς» κάνοντας λόγο για μια «απλή, χωρίς προβλήματα, επιχειρηματική συμφωνία». Ένας άλλος ανέφερε πως θα προσφέρει δωμάτιο έναντι μιας λίρας το μήνα, με αντάλλαγμα το σεξ. «Ψάχνω για γυναίκα ενοικιαστή, ενδεχομένως δωρεάν ενοίκιο, ανάλογα με τις προσφερόμενες υπηρεσίες. Απαντήστε με φωτογραφία σας. Ευχαριστώ», έγραφε άλλος ιδιοκτήτης. «Το νοίκι θα είναι σούπερ φτηνό, καθώς θέλω απλά πληρωμή με άλλους τρόπους, όπως μαγείρεμα, καθάρισμα και ίσως σεξ», ανέφερε άλλη αγγελία. Ένας ιδιοκτήτης ήταν πιο περιγραφικός: «Έχω υψηλή επιθυμία για σεξ, είμαι πολύ περιπετειώδης και δεν έχω όρια. Οπότε – και αυτό δούλεψε πέρυσι- σκέφτομαι καναδυο βράδια την εβδομάδα να μου παραδίνεσαι. Κάποιες φορές θα θέλω σεξ. Κάποιες φορές μόνο στοματικό. Κάποιες φορές δεν θα θέλω τίποτα, αλλά απλά να παίξω μαζί σου. Κάποιες φορές θα παίζουμε online μαζί. Κάποιες φορές θα κάνουμε παιχνίδια ρόλων. Ένα πράγμα που μπορώ να εγγυηθώ είναι πως θα είσαι ικανοποιημένη και δεν θα είναι βαρετό. Πρέπει να σου αρέσει το σεξ, και να είσαι περιπετειώδης επίσης. Τις άλλες βραδιές της εβδομάδας, θα είμαστε όπως οποιοιδήποτε άλλοι συγκάτοικοι».

Υπενθυμίζεται πως σε παλαιότερο ρεπορτάζ του BBC, είχε παρουσιαστεί και η μαρτυρία μιας κοπέλας που αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση ενός ιδιοκτήτη. Η φοιτήτρια, που χρειάστηκε να μείνει στο Μπράιτον, διηγήθηκε την εμπειρία της σημειώνοντας πως το ενοίκιο με αντάλλαγμα το σεξ ήταν η μόνη της επιλογή. Ωστόσο αυτό την οδήγησε σε ένα αδιέξοδο και κατέρρευσε ψυχολογικά και σωματικά.

«Δεν είχα ιδέα πού έμπλεκα. Με πήγε στο σαλόνι του, μου έβαλε να πιω, μετά πήγαμε κατευθείαν πάνω για να το κάνουμε. Έκανε ό,τι ήθελε, και το έκανε με δύναμη. Εγώ απλά δεν αντιδρούσα», εξομολογείται. «Πιεζόμουν για να τον κρατώ ικανοποιημένο, επειδή αν δεν είναι ικανοποιημένοι μαζί σου, τότε μπορεί να συμβεί οτιδήποτε. Μπορούν βασικά να έρθουν και να σου πουν “θέλω σεξ τώρα” και δεν έχεις στην πραγματικότητα επιλογή, επειδή ξέρεις πως είναι το σπίτι τους και θέλεις να παραμείνεις εκεί».

 

 

πηγή: tvxs.gr
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here