Σεκιουριτάδες αυτοτραυματίσθηκαν όταν ο ένας παραπάτησε και εξερράγη το βαλιτσάκι της χρηματαποστολής

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ ΑΕΡΙΟ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ

Σεκιουριτάδες αυτοτραυματίσθηκαν στην Πάτρα, έξω από υποκατάστημα της Eurobank,  όταν ο ένας από αυτους  παραπάτησε, του έπεσε το βαλιτσάκι της χρηματαποστολής και εξερράγη

Το ατύχημα σημειώθηκε όταν ο νέος άνδρας παραπάτησε τη στιγμή που έβγαινε από το θωρακισμένο όχημα. Το ειδικό βαλιτσάκι της χρηματαποστολής έπεσε με δύναμη στο έδαφος με αποτέλεσμα να  ανοίξει. Τότε φέρεται να ενεργοποιήθηκε αυτομάτως ένας μηχανισμός που εκτοξεύει καπνό άγνωστης  σύστασης.

Ο πρώτος υπάλληλος τραυματίστηκε στο κεφάλι είτε από την πτώση είτε από την μικρή έκρηξη. Ο άλλος συνάδελφός του παρουσίασε δύσπνοια επειδή εισέπνευσε καπνούς προσπαθώντας να βοηθήσει τον πρώτο.

Η κατασταση των δυο ανδρών συμφωνα με πληροφορίες δεν εμπνέει ανησυχίες, αλλά διερευνάται για ποιο λόγο εξερράγη το βαλιτσάκι

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ ΑΕΡΙΟ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα  thebest.gr η έκρηξη δεν σημειώθηκε από πτώση της βαλίτσας, αλλά επειδή ο υπάλληλος αναγκαστικά «αποσυμπίεσε» ένα ειδικό κουμπί. Συγκεκριμένα  ο υπάλληλος όταν παραπάτησε, άπλωσε ενστικτωδώς το χέρι του να προστατευθεί από την πτώση. Καθώς το έκανε αυτό, έβγαλε το δάχτυλό του από το ειδικό σημείο πίεσης στο βαλιτσάκι, οπότε ενεργοποιήθηκε ο «επιθετικός» μηχανισμός.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here