Σε ζωντανή σύνδεση η διάσπαση του κόμματος Ρωμανιά-Μητρόπουλου

Την αποχώρησή του από την «Όρθια Ελλάδα» ανακοίνωση σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Γιώργος Ρωμανιάς. 

Πρόκειται για το κόμμα που ίδρυσε προ ολίγων ημερών μαζί με τον Αλέξη Μητρόπουλο, για τον οποίο είπε ότι έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη του.

«Επί του παρόντος προγραμματίζω την αποχώρησή μου, από την Όρθια Ελλάδα, έχει κλονιστεί η σχέση εμπιστοσύνης μου με τον Μητρόπουλο από τις 9 του μηνός απ’αυτά που έκανε στην πολιτική μας εκδήλωση στο Τιτάνια. Ο Μητρόπουλος ανακοίνωσε ευρωψηφοδέλτια μοναχός του χωρίς να έχει ρωτήσει κανέναν, την ώρα που μιλούσα εγώ με διακόψαν και μου είπαν ότι έχουν περάσει 10 λεπτά».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Γιώργος Ρωμανιάς υποστήριξε πως «θα είναι υποψήφιος, αλλά όχι με την όρθια Ελλάδα. Έχω πρόταση από άλλους τρεις κομματικούς σχηματισμούς, θα επιλέξω έναν από τους τρεις αργότερα και θα είμαι υποψήφιος».

Το όλο επεισόδιο της σύγκρουσης Ρωμανιά – Μητρόπουλου εξελίχθηκε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά.

Μητρόπουλος: Ό,τι κι αν λέει έχει δίκιο ο Ρωμανιάς

«Ο Ρωμανιάς ό,τι και αν σας πει έχει δίκιο, μετά τις πρώτες δημοσκοπήσεις που πήραμε αποφασίσαμε να είμαι και εγώ υποψήφιος και αν εκλεγώ να πήγαινε ο Γιώργος στις Βρυξέλλες. Τον αγαπάμε όλοι και τον σεβόμαστε, ό,τι και να σας πει έχει δίκιο. Όποιος και να εκλεγεί, στις Βρυξέλλες θα πάει ο Γιώργος. Όταν πήραμε τις πρώτες δημοσκοπήσεις μας εισηγήθηκαν να είμαι και εγώ υποψήφιος. Έχει δίκιο ό,τι και να λέει», ήταν η απάντηση του Αλέξη Μητρόπουλου που παρενέβη ζωντανά στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, κάνοντας νέο άνοιγμα προς τον Γιώργο Ρωμανιά.

 

 

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here