Σε βαρύ κλίμα η κηδεία του επιχειρηματία Σταματιάδη στην Ανδρο

Από τον Ιερό Ναό Θεοσκεπάστου στη Χώρα της Ανδρου, το νησί από το οποίο καταγόταν ο άτυχος επιχειρηματίας, έγινε η κηδεία του Αλέξανδρου Σταματιάδη, που δέχθηκε δολοφονική επίθεση τη Μ. Δευτέρα, από δύο ληστές μέσα στο σπίτι του στη Κηφισιά. Τον επιχειρηματία, αποχαιρέτησε, μέσα σε ένα συγκινητικό κλίμα, πλήθος κόσμου, συγγενείς και φίλοι του.

«Αλέξανδρε, παιδί μου θα ζεις για πάντα μέσα στις καρδιές μας.Ήσουν και θα συνεχίσεις να είσαι το σωστό παράδειγμα όλης της οικογένειας» είπε εμφανώς συγκινημένη η μητέρα του στον επικήδειό της.

Από την πλευρά του ο γιος του 52χρονου επιχειρηματία, Αχιλλέας, τόνισε τη γενναιότητα του πατέρα του προσθέτοντας ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ τα λόγια του που του είχε πει ο πατέρας του λίγες ώρες πριν τον πυροβολήσουν οι ληστές μέσα στο σπίτι τους στημ Κηφισιά: «Να πιστεύεις στον εαυτό σου και θα τα καταφέρεις γιε μου. Να μάθεις στη ζωή σου να μην συγκρίνεις τον εαυτό σου με άλλους και να στηρίζεσαι στις δυνάμεις σου».

Η γυναίκα του και τα δύο παιδιά του έφτασαν βουβά στην εκκλησία προκειμένου να αποχαιρετήσουν τον άνθρωπό τους που χάθηκε τόσο άδικα επειδή προσπάθησε να υπερασπιστεί την οικογένειά του και το σπίτι του.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here