Σε σύγχυση και πανικό η κυβέρνηση-Συγχέει την αστυνομική βία κατά πολιτών με τον ..Κουφοντίνα και μιλά σοβαρά για τρικάκια κατά Μαρέβας!

Παραγνωρίζοντας τα βίντεο και τις μαρτυρίες των κατοίκων που αποδεικνύουν το ανελέητο και παντελώς απρόκλητο ξύλο που έριξαν αστυνομικοί σε νεαρό και άλλα άτομα ακόμη και οικογένειες στη Νέα Σμύρνη χωρίς αιτία, η κυβέρνηση Μητσοτάκη, ψέλισε κάτι ακαταλαβίστικα, συγχέοντας την αστυνομική βία με τον Κουφοντίνα! Εγκάλεσε μάλιστα, χωρίς κάτι τέτοιο να αποδεικνύεται, τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ότι οίραζε τρικάκια κατά της Μαρέβας Μητσοτάκη-Γκραπόφκσι!

Η αμήχανη ανακοίνωση

«Η χώρα έχει μια κυβέρνηση που προσπαθεί, με τη συμπαράσταση των πολιτών, να βγάλει τη χώρα από μια πρωτοφανή υγειονομική κρίση με τις λιγότερες δυνατές απώλειες. Έχει, όμως, δυστυχώς, μια αντιπολίτευση που επενδύει στην ένταση και στην όξυνση του πολιτικού και κοινωνικού κλίματος. Ο κ. Τσίπρας το έκανε με τον Δημήτρη Κουφοντίνα. Το επαναλαμβάνει και με τα γεγονότα στην πλατεία Νέας Σμύρνης – τα οποία ήδη διερευνώνται» αναφέρει η κυβερνητική εκπρόσωπος και στη συνέχεια προσθέτει:

«Εκεί όπου η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ μοίραζε “αυθορμήτως”, ανάμεσα σε άλλα χυδαία τρικάκια και κάποια που στοχοποιούσαν τη σύζυγο του πρωθυπουργού (επισυνάπτεται φωτογραφία). Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού…Και δυστυχώς, ούτε συνετού, όπως απαιτεί η συγκυρία».

Για να στηρίξει αυτό το κωμικό αντεπιχείρημα στη νέα αστυνομική επιδρομή κατά πολιτών, η κυβέρνηση επισυνάπτει το εν λόγω φυλλάδιο ως τεκμήριο:

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη συνωμοσιολογική θεωρία κυκλοφορούσε από συγκεκριμένα «τρολ» στα social media, με την κυβέρνηση να την αναγάγει σε επίσημη γραμμή

Νωρίτερα σε μία ιδιαίτερα έντονη δήλωσή του, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι «ο κ. Μητσοτάκης είναι ο ενορχηστρωτής της μεγαλύτερης εκστρατείας αυταρχισμού και εξαπάτησης που έχει γνωρίσει η χώρα εδώ και δεκαετίες» και πρόσθεσε ότι ότι «χτυπημένοι νέοι και νέες, τρομοκρατημένοι γονείς και παιδιά μέρα μεσημέρι στις γειτονιές της Αθήνας. Και το βράδυ ψέματα, για όσα συνέβησαν, στα δελτία ειδήσεων. Το μεσημέρι ξύλο και αυταρχισμός και το βράδυ προπαγάνδα».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here