Σε πανικό ο Άδωνις Γεωργιάδης, επιτίθεται στους δημοσιογράφους για όσα ο ίδιος είπε για τον τουρισμό

Σε πανικό βρίσκεται ο υπ. Ανάπτυξης της κυβέρνησης Μητσοτάκη, καθώς εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega για να… επιτεθεί στους δημοσιογράφους εγκαλώντας τους ότι «διαστρέβλωσαν» τις δηλώσεις του. Το κανάλι απλώς έπαιξε το βίντεο των δηλώσεών του, που δεν αφήνουν κανένα περιθώριο παρερμηνείας για το τι είπε και τι εννοούσε ο Άδωνις Γεωργιάδης σχετικά με το άτσαλο άνοιγμα του τουρισμού

Ο υπουργός Ανάπτυξης σε μία προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα μετά τη χθεσινή του ομολογία ότι το άνοιγμα του τουρισμού εκτόξευσε τα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας, επιτέθηκε στο Mega και τη δημοσιογράφο Ράνια Τζίμα.

«Υπάρχουν ευθύνες δημοσιογράφων του δελτίου σας αλλά και ευθύνες δικές σας. Ήταν θλιβερή η αντιμετώπιση του περιστατικού. Ο κάθε δημοσιογράφος που ξέρει να κάνει τη δουλειά του γνωρίζει ότι εγώ ποτέ δεν είπα τίποτα για τον τουρισμό» ισχυρίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Με προσβάλετε και εμένα και το δελτίο και τους συνεργάτες μου. Μπορούμε να το λύσουμε με έναν απλό τρόπο, να δούμε τι είπατε» απάντησε η Ράνια Τζίμα και αμέσως μετά προβλήθηκε το απόσπασμα με την επίμαχη ομολογία του υπουργού.

Απτόητος ο Ά. Γεωργιάδης επέμεινε και σημείωσε: «Δέχτηκα επίθεση από εσάς κατά έναν απαράδεκτο τρόπο. Όχι άλλο λάσπη,. Δεν την δέχομαι» ανέφερε, με τη δημοσιογράφο να απαντά ότι οι τηλεθεατές έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here