Σε οικονομικές συναλλαγές εστιάζεται η Αστυνομία για τον άτυχο φαρμακοποιό

Όσον αφορά στο φόνο του 57χρονου  φαρμακοποιού Βασίλη Φλώρου στο Ψυχικό, η Αστυνομία εξετάζει εξονυχιστικά όλες τις οικονομικές συναλλαγές και τις επαγγελματικές δοσοληψίες το θύματος.

Ο φόνος του (με τουλάχιστον 3 σφαίρες στο κεφάλι και στο θώρακα) ήταν επαγγελματική εκτέλεση και οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι τα κίνητρα ήταν οικονομικά. Χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες επ΄αυτού από τους συγγενείς, φίλους και συνεργάτες του θύματος, όμως τις πρώτες ώρες αυτό ήταν δύσκολο  λόγω κυρίως της συναισθηματικής φόρτισης των οικείων του.

Υπενθυμίζεται ότι οι δολοφόνοι ήξεραν ότι το Σάββατο το πρωί ο φαρμακοποιός θα έφευγε για την άλλη του δουλειά και όχι για το φαρμακείο (ξέρουμε ότι είχε άλλη μια επαγγελματική ενασχόληση, αλλά δεν γνωρίζουμε τίποτε για αυτήν). Το φαρμακείο του βρισκόταν στην Ελληνορώσων, κοντά στο σπίτι του,  και παραμένει κλειστό μετά το φόνο.

Ο φόνος αρχικά συσχετίστηκε με τον Αριστείδη Φλώρο της  Energa επειδή το θυμα λεγόταν Βασίλης Φλώρος, πλην όμως επρόκειτο για συνωνυμία και δεν υπάρχει συγγένεια μεταξύ των δυο οικογενειών. Εντούτοις, υπήρχε και μια σκέψη ότι ίσως οι δολοφόνοι τον σκότωσαν κατά λάθος, θεωρώντας τον συγγενή του Αριστείδη Φλώρου της Energa. Αυτό το σενάριο αν ποτέ εξετάσθηκε, εγκαταλείφθηκε. Οι αρχές εστιάζονται σε οικονομικές εκκρεμότητες του θύματος.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here