Σε κρίσιμη κατάσταση ο Νίκι Λάουντα

Μία ακόμη μάχη δίνει ο θρύλος της Formula 1, Νίκι Λάουντα, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα η καλοκαιρινή του αδιαθεσία η οποία τον οδήγησε να διακόψει εκτάκτως τις διακοπές του στην Ίμπιζα και να μεταφερθεί με ιδιωτικό αεροπλάνο στη Βιέννη (20/7), ήταν αρκετά πιο σοβαρή.

Όπως αποδείχτηκε ο Λάουντα υπεβλήθη σε μεταμόσχευση πνεύμονα, με την ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείου της Βιέννης να το επιβεβαιώνει: «Ο Νίκι Λάουντα αναρρώνει μετά από πετυχημένη μεταμόσχευση την οποία πραγματοποίησε ο Walter Klepetko, επικεφαλής του κλινικού τμήματος της θωρακικής χειρουργικής, και ο Konrad Hötzenecker. Η οικογένεια ζητά από τον κόσμο να σεβαστεί τις ιδιωτικές της στιγμές και δεν θα κάνει άλλες δηλώσεις».

Όπως φαίνεται η κατάσταση της υγεία του Νίκι Λάουντα είναι κρίσιμη, ενώ δεν λείπουν και οι συνειρμοί οι οποίοι συνδέουν την σημερινή του κατάσταση με όσα βίωσε τον -επίσης- Αυγούστο του 1976 στο τρομακτικό ατύχημα του Nurburgring, όπου παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή, ενώ είχε υποστεί και σοβαρά εγκαύματα στους πνεύμονες.

πηγή:.gazzetta.gr

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here