Σε κατεπείγουσα εγχείρηση μπάι πας υποβλήθηκε ο Αλέν Ντελόν

Ο διάσημος γάλλος ηθοποιός Αλέν Ντελόν εισήχθη σε νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε εγχείρηση μπαϊπάς στις 18 Σεπτεμβρίου. Οπως ανακοίνωσε σήμερα η 26χρονη κόρη του Ανούσκα όλα πήγαν καλά και σύντομα θα πάρει εξιτήριο.

Το περιοδικό Ici Paris κάνει λόγο για «βαριά» καρδιαγγειακή εγχείρηση που πραγματοποιήθηκε κατεπειγόντως στις 18 του μηνός, μετά την εσπευσμένη μεταφορά του ηθοποιού σε νοσοκομείο του δυτικού Παρισιού.

Ο Ντελόν, που διαμαρτυρόταν εδώ και μέρες για επίμονους πόνους στην πλάτη και στο πόδι και ότι δυσκολευόταν να «πατήσει το πόδι του στο πάτωμα», εισήχθη επειγόντως στο νοσοκομείο και η επέμβαση διήρκησε πέντε ώρες. Στη συνέχεια πέρασε μια ολόκληρη ημέρα στην αίθουσα ανάνηψης και μια ημέρα στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Ο Ντελόν φέρεται να παρακολουθείται από τους γιατρούς σε θάλαμο του νοσοκομείου.

«Ο πατέρας μου υποβλήθηκε σε επέμβαση στη μηριαία αρτηρία», είπε στην εφημερίδα Le Parisien η κόρη του διάσημου ηθοποιού ο οποίος θα γιορτάσει τα 82α γενέθλιά του στις 8 Νοεμβρίου. Η Ανούσκα Ντελόν διέψευσε ότι η επέμβαση έγινε κατεπειγόντως, τονίζοντας ότι ήταν προγραμματισμένη εδώ και «δύο με τρία χρόνια». Αιτία, τα προβλήματα στην κυκλοφορία του αίματος που ταλαιπωρούσαν τον ηθοποιό.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here