Σε εξέλιξη η αποσφράγιση των φακέλων για τις άδειες στο ΕΣΡ

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 9 το πρωί στα γραφεία του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, η αποσφράγιση των έξι φακέλων των εταιρειών που κατέθεσαν για τηλεοπτική άδεια.

Ήδη, ολοκληρώθηκε η διαδικασία αποσφράγισης του φακέλου της εταιρίας Ειδήσεις Nτοτ Kομ Ανώνυμη Ραδιοτηλεοπτική και Εμπορική Εταιρεία Παροχής Πληροφοριών Ενημέρωσης που εκπροσωπεί τον ΣΚΑΪ και σε εξέλιξη βρίσκεται η αποσφράγιση του φακέλου της εταιρείας Νέα Τηλεόραση ΑΕ που εκπροσωπεί το Star Channel.
Στην πορεία, σε περίπτωση που υπάρχουν όλα τα στοιχεία και κυρίως το «πόθεν έσχες» των ενδιαφερομένων, οι άδειες θα χορηγηθούν χωρίς δημοπρασία, προς 35 εκατ. ευρώ η καθεμία, σε 10 ισόποσες δόσεις των 3,5 εκατ. ευρώ στο φάσμα μιας δεκαετίας.
Θα ακολουθήσει η διαδικασία αποσφράγισης των φακέλων των Alpha Δορυφορική Τηλεόραση Α.Ε. (Alpha) Antenna TV Α.Ε. (Ant1) Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε. («E» TV) και Τηλεοπτική Ελληνική Α.Ε.
Η διαδικασία αποσφράγισης πραγματοποιείται παρουσία του προέδρου και του αντιπροέδρου του ΕΣΡ και μπορούν να παρίστανται και να ενημερώνονται όλοι οι νομικοί εκπρόσωποι των καναλαρχών που αιτούνται για μια άδεια. Δεν επιτρέπεται η παρουσία δημοσιογράφων ή καμερών.
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here