Σε διαθεσιμότητα ο καουμπόι αστυνομικός του Τέξας(βίντεο)

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε, σύμφωνα με τις αρχές του Τέξας, ο αστυνομικός που όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, ασκεί εκτεταμένη και αναίτια βία σε νεαρή αφροαμερικάνα μαθήτρια που συμμετείχε μαζί με άλλους έφηβου  σε πισίνα-πάρτυ, μετά την λήξη της σχολικής χρονιάς.

 

Όπως εμφανίζεται στο βίντεο, αφού ο συγκεκριμένος αστυνομικός έχει διατάξει αρκετούς νεαρούς να κάτσουν στο έδαφος ακίνητοι, μετά από κάποια λεπτά αναγκάζει ένα νεαρό κορίτσι που δεν προβάλει καμία αντίσταση, να καθήσει στο έδαφος, ασκώντας του σωματική βία. Μετά από κάποια δευτερόλεπτα και αφού ο κόσμος έχει μαζευτεί αναστατωμένος γύρω από το συμβάν, ο αστυνομικός τραβάει το όπλο του σε μια προσπάθεια να διαλύσει τα άτομα που βρισκόταν γύρω του.

Το νεαρό κορίτσι φώναξε αρκετές φορές «θέλω τη μαμά μου», ενώ ο αστυνομικός απάντησε λέγοντας «βάλε τον κώλο σου στο έδαφος (get your ass to the ground)». Τα παραπάνω δείχνουν μία ακόμα πλευρά του βίαιου προσώπου της αμερικανικής αστυνομίας, όπου τα περιστατικά άσκησης απρόκλητης και υπέρμετρης βίας κατά μελών της αφροαμερικανικής κοινότητας,  πληθαίνουν διαρκώς.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here