Σχολή ποδοσφαίρου της Βαλένθια στις εγκαταστάσεις Super Goal, στα Καλύβια Θωρικού-Εγκαίνια την Τετάρτη

Η GPS Southeast Europe/ Valencia C.F. εγκαινιάζει την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου την ίδρυση τη νέα Σχολής της Βαλένθια στα Μεσόγεια. Η νέα Σχολή της Ισπανικής Βαλένθια, θα λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του SUPER GOAL στα Καλύβια Θωρικού.  

Η λειτουργία της νέα σχολής εγκαινιάζεται με αίσθημα ευθύνης και όρεξη για δουλειά. Στόχο της είναι να καλύψει τις ανάγκες για ποιοτική εκμάθηση ποδοσφαίρου, της ευρύτερης περιοχής των Μεσογείων, δίνοντας στα παιδιά που θα εγγραφούν σε αυτή, τη φιλοσοφία του Ισπανικού συλλόγου.

Οι επίδοξοι νεαροί θα έχουν την ευκαιρία στη Σχολή στα Μεσόγεια, να προπονηθούν με Ισπανό προπονητή της Βαλένθια, καθώς και με καταξιωμένους Έλληνες προπονητές και προπονητή τερματοφυλάκων.

Πέραν των υπόλοιπων ηλικιακών κατηγοριών που θα κάνουν προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Super Goal, η ομάδα παίδων (γεννηθέντες 2003-2004), θα έχει τη δυνατότητα να προπονείται σε γήπεδο 11×11, στο οποίο και θα διεξάγονται και οι αγώνες της ομάδας. Με τον τρόπο αυτό τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν την απόλυτη εμπειρία μιας «εφ’ όλης της ύλης» ποδοσφαιρικής εκπαίδευσης, με ισπανική υπογραφή.

Η Ακαδημία καλεί ταλαντούχους παίκτες να στελεχώσουν τα αγωνιστικά της τμήματα Τζούνιορ, Προτζούνιορ, Παμπαίδων και Παίδων. Τα τμήματα αυτά θα λάβουν μέρος στο πρόγραμμα Elite, όπου θα προπονηθούν υπό την αιγίδα και επίβλεψη των εξειδικευμένων προπονητών της GPS Southeast Europe/ Valencia C.F.

Τα πιο ταλαντούχα παιδιά, θα επιλεγούν για να συγκροτήσουν την Ελληνική Εθνική ομάδα Επίλεκτων ποδοσφαιριστών της GPS Southeast Europe/ Valencia C.F. Η ομάδα αυτή θα κληθεί να αντιμετωπίσει σε αγώνες τους καλύτερους παίκτες από όλες τις περιοχές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης σε εξειδικευμένα Camp και διεθνή τουρνουά.

Εγκαίνια Σχολής – Πρόσκληση

Οι εγγραφές ξεκίνησαν, ενώ τα εγκαίνιατης Ακαδημίας  θα γίνουν την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, στις 7μμ.

Παράλληλα, την Τετάρτη θα γίνει ανοικτή παρουσίαση-ενημέρωση γονέων και αθλητών, για το νέο αυτό εγχείρημα, που στόχο έχει την ανάδειξη ταλαντούχων νεαρών, με βλέμμα προς το μέλλον.

Στην έναρξη της λειτουργίας της Σχολής της Βαλένθια στα Μεσόγεια, μπορούν να παρευρίσκονται γονείς και αθλητές,ανεξάρτητα αν οι νεαροί ποδοσφαιριστές έχουν γραφτεί ή όχι, στη Σχολή.

H Σχολή Βαλένθια Μεσογείων κάνει τη διαφορά

Η διαφορά που κάνει τη νέα Σχολή της Βαλένθια στα Μεσόγεια να ξεχωρίζει, είναι ότι πέραν της κατά γράμμα εφαρμογής του προγράμματος που διδάσκεται και στην Ακαδημία της Βαλένθια στην Ισπανία, θα έχει Ισπανό προπονητή, ο οποίος έχει εκπαιδευτεί στις «νυχτερίδες» και έχει εργαστεί σε Σχολές της Βαλένθια.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here